Ами на трия криви стени как ще сложиш климатик за високостенен монтаж. Може би е трябвало да се обмисли вариант за монтаж на подов климатик, ама нещата в този свят не винаги са идеални.
Кажи му го.Къф е тоя.Не е ли същия оня с горелката.Дето щеше да подпалва къщите на людете.Първоначално публикувано от dkolov
Я го заклейми тук веднага с ония мощните 600 удара.
Аз не съм го монтирал има поне още 3 идеално прави стени за монтаж на климатика, ама те на някой го е вградил в шкафа
Иначе оксижена бачка на шест.
Ами най-добрия вариант е било канален климатик вграден над гипсокартона. Сега определено е много грозно.
ВЕЛЕВ...............ти ли го спретна това....................дори и да си плащат за таз грозотия-САКЪН.ще се разваля мнението за теб
Този климатик съм го монтирал преди четири години и сега ме извикаха че не студи. Като влезнах и гледам няма го климатика дето съм го монтирал и те ми отвориха шкафа. Оказа се че отдолу мрежата дето сложили я сложили така че не духа през нея а и датчика за температурата го заврели в питата. Ето още едно фото от там. А от друга врата на шкафа се влиза в съседната стая, направо Джеимс Бонд.
Като оставим настрана техническия абсурд, подобен монтаж е абсолютна грозиня.Първоначално публикувано от batalski
Велев нямаш никаква фантазия бре! Тази врата на гардероба представляваща врата към друга стая , за да може да незабелязано да се измъкват любовите на съпругата при "внезапна засечка" да не стане фал , а не да скачат през терасата...Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Изходи си требат...
За всичко е помислила, любов да има ...