Препоръчайте фирма във Варна която да монтира LG климатик? Опит имам с вулкан 2002 и ендулов, но те не предлагат в гамата си LG така, че ме съмнява и да поемат гаранцията.
Препоръчайте фирма във Варна която да монтира LG климатик? Опит имам с вулкан 2002 и ендулов, но те не предлагат в гамата си LG така, че ме съмнява и да поемат гаранцията.
LG предлага Чернев-клима, баира за Виница, след камерите. Друг е въпроса дали ще останеш доволен!
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Дайте мнение за Vmax klima във Варна, че смятам ,те да ми правят монтаж на Дайкина и от там да го закупя де.
Как са с монтажа и евентуално с поддръжка-ако се наложи.
Благодаря предварително
Миналата година дълго време избирах климатици за вкъщи и се спрях на 2......., за спалнята и хола, които не са много големи - около 12 и 18 кв. Фирмата , която ми ги сложи я намерих в интернет, казва се..........., и там бяхa най-евтини. Монтажът и на двата го направиха след 2 дена, нямам забележки, климатиците си работят, да чукна на дърво. Иначе за профилактика ми казаха, че не е задължителна и не разваля гаранцията, но е препоръчително да се прави редовно.
Този пост е редактиран от avenger; 15-11-16 в 15:22.
Кажете нещо за Ох Миро Варна някой купувал ли е от тях?
Намерих си фирма и машинка, благодаря на всички.
И да споделиш после отзиви за фирмата и монтажа
С две думи не съветвам никого да си купува от първата срещната или препоръчана фирма. Разходете се в 4-5 за да добиете представа. В един магазин са представители на Тушиба в друг на Митсубиши трети на Фуджицу всеки си хвали стоката. Като цяло не очаквайте пълна всестранна и обективна информация защото или я нямат или нямат интерес да ви я кажат. Най -добре е да си изберете машина и да намерите някой който я има и му се говори-това е истината. На мен Вимакс ми обърнаха най-голямо внимание и го купих от там. Монтажа им включва абсолютно всичко дори ПВЦ канал на външното тяло и ПВЦ чукури за конденза дълъг тръбен път както препоръчва производителя и вакумиране което май всички вече правят.
Преди 9год. бях си взел един Дайкин за хола от Еко Комфорт срещу ХЕИ и останах много доволен от монтажа и обслужването. Досега никакви проблеми с климатика, а и сме му слугували много (едва мин. Му направихме профилактика за 1ви път). Миналата седмица си взех още един Дайкин, но по-бюджетен модел за едната спалня. Монтажът беше пак ок.
Имам един монтаж на МЕ FH25 от ОхМиро.
Магазина го отвориха за мен в изънработно време за да видя мострата и да поговорим.
Монтажа го направиха след 2 дена в удобно за мене време - събота вечер (съответно неудобно за тях) без мрънкане и др.
Аз завих с найлони само мебелите в стаята , след монтажа всичко беше като преди него , носеха си прахосмукачка и почистиха и изхвърлиха всичко.
Вътрешното под нивел с тръбен сноп изкаран от ляво , макар че варианта да се изведе от дясно беше по-лесен и по-бърз. Акъл не съм им давал , чаках да видя кое как ще направят.
Външното на нивел , 5 метра тръбен път (реално бяха нужни само 4м. , аз исках 5м.)
Системата вакумирана.
Тръбния сноп изолиран тръба по тръба и общо , дупката на изолацията силиконизирна.
Пуснаха , тестваха , попълниха гаранцията (не ме изнудват с профилактика всяка година за да важи) и аз платих климатика (имах 200лв. капаро само оставено в магазина).
Лично аз съм доволен от монтажа.
Относно консултацията нищо не мога да кажа аз си бях решил какво ще взема.
Нямаше възражения ама тя машината е преоразмерена или пък е много-малка , ще работи в еди какъв си режим което може да доведе до еди какво си. Да не е ставал климатик.
Тоест доволен съм от тях.
Смятам , че труда трябва да се уважава и който е за похвала - да се хвали , който е за бой - да се ..... .