Калчев, ако няма ефект от капаците пробвай да резнеш кабелите на моторите. Ще даде реална икономия и шума ще намалее значително.
Калчев, ако няма ефект от капаците пробвай да резнеш кабелите на моторите. Ще даде реална икономия и шума ще намалее значително.
Mммда, неуспешен експеримент, липса на каквито и да било предимства, даже вдигна консумацията...
Чудех се, дали има нещо общо с дизайна на старите климатици до 2003 г., на които предният панел е изцяло с решетки по дължината на тялото? След това, мода ли стана или има някаква причина - естетика или функционалност, но всички панели са "затворени" отпред.
Може малко и естетика да има,но мисля,че повече се набляга на функционалността,за по добро усвояване на топлообмена при конструктивно по новите топлообменници с по малък шум и комфорт.Но при някои марки и при 100v. все още не използват подвижен преден панел,поради формата на вътрешното тяло,и липса на нуждата от такъв.
Даа, все още си спомням чистачките, като търкаха с парцал мръсотията между пластмасовите ребра на панела.
Изумен съм как пичовете от МЕ са постигнали такава тишина без отваряне на предния капак при дъртите японки на 100V. Мярнах някаква назъбена лайсна, намираща се след турбината, преди клапите. Ако това е тайната, изкушавам се да експериментирам с Тошо. Разликата в шума при двете (базови) машини е ОГРОМНА !Първоначално публикувано от Mega