Все още чакам да застудее достатъчно за да преценя работата му. Което ми напомня да купя някакъв термометър, че да наблюдавам температурата в стаята.
Въпреки факта, че сме върху проход, подът не излъчва студ пък и в режим отопление клапите сочат към пода и без това. Разположението му засега доказва, че е добро - струята се разпространява по протежение на прозореца и действа като буфер за студения въздух от там. Не бях сигурен дали периода между светения на лампата за почистване на филтрите е кратък (май беше след 200 часа), но се убедих, че е добър, съдейки по праха и "фъндъците" натрупани по него. Как е при другите марки не знам.
Последната седмица дори работи на 19 гр. и пак се чувствахме добре (като казвам това имам предвид жена ми)
Единствената влага, която имаше в апартамента бе върху стъклата на спалнята сутрин, защото там няма отопление. Сега, когато държим вратата отворена и температурата се регулира до някаква степен от клима-та тази влага е сведена до минимум.
Тих е достатъчно за нас като външното тяло не се чува изобщо, въпреки че е буквално на 1,5 м от дивана.
Май единствения минус е, че когато реших да отворя капака за да махна филтрите нещо заяде и се отвори на 20%. Не посмях да го напъвам повече, а и все пак успях да измъкна филтрите за да ги почистя.
Също така не успях да разбера дали предния му панел се отваря винаги (горния край пада напред) или при определен режим на работа - засега се отваря винаги. Някакви идеи?