100лв. е добра цена за дистанционно.![]()
Нещо не разбрах тук,кви са тези ''екстри''?Под екстра разбираме ,нещо допълнително включено над базовата цена,а оригиналното дистанционно си върви с климатика,и не е допълнителна прищявка.При неоригинално такова, цената трябва да е под обявената цена от 700лв,...но според мен-и може това мнение да не се взима под внимание...![]()
базовата цена е 700лв за климатик без екстри. този нямаше оригинално дистанционно, беше с обикновенно за тошиба, и затова се продаваше като климатик без екстри на базова цена.
Определено, това е по-коректен подход, отколкото да се продава климатик със супер-дупер-мега екстри, с универсално дистанционно на цената на топ-модел. /фирми няма да споменавам/
Ясно.
Иначе,и 800лв.не са прекалено много, за запазена машина от този модел.Гаранция-stil1 ,ще остане доволен,ако и стане собственик.
Аз така или иначе съм го капарирал, но ме учуди че св обявява една цена а дефакто е друга. А и попринцип техниката си върви с оригинално дистанционно управление.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1337690897[/time]_________________________________________________
Да имате налична инструкция за експлоатация на Toshiba RAS-225UADR.
stil1 спри се на NDR няма да направиш грешка.
Ето инструкция, ама на японски - http://www.toshiba-living.jp/search_...=3&S=1&sc2=175 изтегляш си ПДФ-а, 2 по ред отгоре.
Вече капарирах Тoshiba RAS-225UDR и в понеделник ще го монтират.
Айде, честито японче.Започвай да учиш японски![]()
![]()
Честито.Още при първите жеги,ще те очарова с работата си-има широки клапи и праща струята нагоре по тавана и няма да усещаш неприятни течения,и е много тих и вътре и от вън.Първоначално публикувано от stil1
На самия климатик къде се изписва зададената температура ( имам в предвид външното тяло). Какво освен филтрите за прах трябва да се почиства периодично.
На вътрешното тяло няма дисплей който да ти показва някаква температура.
[img width=800 height=251]https://lh5.googleusercontent.com/-wbnw90PXDJw/T8N-seuEZ_I/AAAAAAAACIE/3n-f1P5CJa4/s1280/UDR.jpg[/img]
И плазменият филтър е добре на месец-два да го почистиш.Аз го правя с обезмаслител и хубаво изплакване и важното-добро подсушаване преди да го сложиш и пуснеш.Първоначално публикувано от stil1