А трябва ли да има някакъв наклон каналът или тръбите си вървят хоризонтално. Се си мисля, че няма логика, но един познат така бил чул (Знаете рекламата за тампоните, тоя чул от оня, оня от тоя)
А трябва ли да има някакъв наклон каналът или тръбите си вървят хоризонтално. Се си мисля, че няма логика, но един познат така бил чул (Знаете рекламата за тампоните, тоя чул от оня, оня от тоя)
Не е задължително аз гледам такива наклони правят някой колеги че изглежда ужасно. Аз ги правя със доста малък едва забележим наклон дори изглеждат хоризонтални а нямам оплаквания за течове.Първоначално публикувано от galinr
Ако прокараш тръбния път хоризонтално,маркуча все някъде ще направи кобилица и ...миризми,течове...Затова казвам задължително.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Ако аз вкопавам тръбния пакет в стената ,си правя дренажа от сиво канално ПВЦ Ф20 мм. С него няма никакъ шанс да се образуват "кобилици " или " тумбаци ". И все пак наклон си оставям,2-3 см/м поне. Нали е вкопано и не се вижда,какво ти дреме за визията ???