Отговор: Втора употреба климатици - част 3
Ала-бала тези които са ви "пуснали" офертата за К2У са ви "взели за мезе" по принцип.Най-вероятно ви считат за лапнишаранче и има немалка вероятност да са ви дали умишлено грешни означения на моделите климатици, та ако попитате някой и той ви каже "Няма такива модели", те да ви отговорят "Този толкова и разбира от климатици"
За хола мога да ви предложа два нови климатика mitsubishi-heavy-srk25zm-s-src25zm-s-premiim и sharp-ay-xp09ghr-ae-x09ghr.
Toshiba RAS 402 PDR, или нещо от същия клас някой може ли да предложи за София с монтаж и на каква цена?
Цитат:
Първоначално публикувано от
hotblooded
Toshiba RAS 402 PDR, или нещо от същия клас някой може ли да предложи за София с монтаж и на каква цена?
Може, разбира се. Горе-долу на цената на Фуджик LMCA :)
За спалня или детска е идеален. Имам такъв, но HKS в 13 кв.м. На тих режим държи 1-2 градуса отгоре и е незабележим.
1 Прикачен файл(ове)
Здравейте - на toshiba UDR светна индикатора за почистване в червено - как да изчистя това?
Цитат:
Kasap
Безплатно, значи? :confused:
ми ДОДО,ДР серията е светлинни години напред.
Цитат:
Kasap
Изпртете подробнсти (цена) на ЛС!
Цитат:
estqwerty
Здравейте - на toshiba UDR светна индикатора за почистване в червено - как да изчистя това?
Аз изключих климатика, вдигнах предният панел и натиснах едно черно копче в средата се намира. Климатика се включи, лампата угасна и плазмата вече може да се включи.
Така като гледам светна на 1000ч. работа от последното включване на захранването. Лошо че се занулиха показанията за цената, която е изгорил. Е, аз имам електромер за него което не ми е проблем, ама все пак.
А, дали е само за филтрите тоя индикатор или има общо и с плазмата?
Оправен е-има само 1 копче - 1 натискане ресетва таймера , ако се задържи пали на ауто , ако съм разбрал упътването.
Стара машинка е, но дано изкрета още някоя година.
Духа по-силно докато си достигне заданието, после намаля или ако е по-топло спира.
Какви "тошиби"?
Нали само една имаш?