Отговор: Втора употреба климатици - част 3
При К2У според мен един от най-важните критерий е не само показателите по книга, а как е обслужен и профилактиран климатика. За това толкова хора пишат за избор на вече проверени в това отношение фирми, на които спокойно можеш да се довериш и няма нужда от питания по форуми. Щом си избрал фирма, би трябвало да й се довериш.
VanDan, много си прав! Точно това ще направя. Доверявам се на фирмата и каквото, това е. Хората идваха на оглед, казах им какво искам и приех предложенията им. Просто исках да попитам допълнително за модела как е, че инфото е малко оскъдно. Мой колега ме заведе при тази фирма. Преди 6 години сложил 6 машини от тях и нямал ядове. Благодаря за коментара!
А БРЕ УЙЕН,кажи я таз фирма .....бахти конспирацията и кат си купил 6 клими и си доволен що питаш.
Не аз, колегата ги е купил.
- - - - - - - - - -
Само един въпрос още? Питаха ме дали искам да сложат нагревател отдолу на питата в по студените дни да не събира лед. Моля за мнение, предполагам е добре, но ме интересува колко вата харчи на час когато работи?
Не е лошо да има нагревател,щом ти дават опция слагай не харчи много ток стига да е свързан по някаква логика кога да се включва.За фирмите предлагащи К2У не се претиснявай,нещата не са като мундарите от преди 15г.конкуренцията е голяма и компромиси не се допускат,абе правят ги по-лъскави от новите,имам приятелчета работещи в големите фирми за К2у и знам за какво става на въпрос.
- - - - - - - - - -
2 Прикачен файл(ове)
Днес дойдоха момчетата и монтираха Fujitsu-то!
Хубав е климатика. С кеф да си го ползваш!:)
Честито. Конвекторите на вторични ли заминаха?
Хаха мерси! Щом са в подписа, значи - не!:BigGrin
Моля за мнение за този модел Рециклиран климатик NATIONAL 28RCX ,
от Варна клима .дават го за помещение 36-45м2 с КОП 6,35.
На сайта на Панасоник климатика се появява като подходящ за 13-19 татами стая.Сега въпроса е дали това са м2 или е японска мярка за квадратура отговаряща на 36-45м2?
Дали от варна клима са коретни?
Ако параметрите са неверни моля за съвет за климатик втора употреба за помещение (Магазин) западно изложение,няма пряко слънцегреене ,36м2 височина на тавана 3 м.
По-голям ви трябва. Магазин е все пак.
Sent from my D6603 using Tapatalk
То като е японска машината, не означавя че вместо компресор дръпнатите са сложили ядрен реактор. Питам се, що за фирма би предложила 28ца била тя и топ модел за 36/45м2.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk