Отговор: Втора употреба климатици - част 3
  Ако питаш за тошибата 406 едр, този климатизатор може да работи и като малък и като голям зависимост от желаната температура и топлозагубите  ти .
Ако си наред с топлоизолациите,този климатик ще те топли много и то със смешни пари .Ако го има някъде не чакай а за дайкина мисля ,че не си струва 
питай DUNDURMA за дайкините ;) Ако се интересуваш от нещо повече за модела екстри мощност и параметри питай и ще ти се отговори тук има много 
компетентни добри хора ,които ще ти отговорят, мога да ти дам данни и тук и на лични за този модел.

- - - - - - - - - -

Имаш Л.с.
  имам го-406 edr.......минуси НЯМА
     1 Прикачен файл(ове)
  Да се похваля-от известно време се радвам на Toshiba 402jdr и съм изключително доволен от работата на машината!!! В повечето време работи на около 200 вата  или 5кв на денонощие при зададени 22C поддържа 21.5C  при температура на помещението 15C без клима средна външна 7-8C   с изключение на последните 2-3 дни е малко по-топло! https://forum.setcombg.com/attachmen...id=21178&stc=1
  Тази красота какво помещение топли ако не е тайна :)
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
hawai76 
   Тази красота какво помещение топли ако не е тайна :)

32кв или 70куб хранителен магазин ! сега в момента показва на ватметарчето 140вата , а на дисплея на климатика 145вата-външна 14C ,сутрин 300-320вата външна 3-5C - имаше една сутрин -3C показваше 380вата
  Благодаря много добре, със здраве да си го ползваш машинката е супер :)
  Днес направих моя избор,клматика е точно RAS-406EDR скоро ще се монтира и ще пиша за отзиви :)
  . Не забравяй трафо да ти сложат 220---200 .Поздрави за избора ти  със здраве да си го ползваш.
  Toshiba RAS-406EDR  трябва ли да се монтира ТРАФ ???
   Цитат:

ala-bala 
   Toshiba RAS-406EDR  трябва ли да се монтира ТРАФ ???

Мда  трябва 

Sent from my iPhone using Tapatalk
   Цитат:

hawai76 
   Мда  трябва 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Какво стана монтира ли климатика застудя вече[emoji3]
  Интересува ме HITACHI RAS - N22S читав ли е като модел и компресора добър ли е? Параметрите ги видях, те са ясни. Някой ако има този модел, да сподели мнение! Благодаря предварително!:Drinks:
  Компресора е Matsushita Electric. Отнасяй го...
  Благодаря, Сашо! Днес го капарирах, на 24-ти ще го монтират. И на Sharp-a ми каза че е такъв, работи перфектно! Надявам се и този да е читав и така да работи!