Отговор: Втора употреба климатици - част 3
Ако питаш за тошибата 406 едр, този климатизатор може да работи и като малък и като голям зависимост от желаната температура и топлозагубите ти .
Ако си наред с топлоизолациите,този климатик ще те топли много и то със смешни пари .Ако го има някъде не чакай а за дайкина мисля ,че не си струва
питай DUNDURMA за дайкините ;) Ако се интересуваш от нещо повече за модела екстри мощност и параметри питай и ще ти се отговори тук има много
компетентни добри хора ,които ще ти отговорят, мога да ти дам данни и тук и на лични за този модел.
- - - - - - - - - -
Имаш Л.с.
имам го-406 edr.......минуси НЯМА
1 Прикачен файл(ове)
Да се похваля-от известно време се радвам на Toshiba 402jdr и съм изключително доволен от работата на машината!!! В повечето време работи на около 200 вата или 5кв на денонощие при зададени 22C поддържа 21.5C при температура на помещението 15C без клима средна външна 7-8C с изключение на последните 2-3 дни е малко по-топло! https://forum.setcombg.com/attachmen...id=21178&stc=1
Тази красота какво помещение топли ако не е тайна :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
hawai76
Тази красота какво помещение топли ако не е тайна :)
32кв или 70куб хранителен магазин ! сега в момента показва на ватметарчето 140вата , а на дисплея на климатика 145вата-външна 14C ,сутрин 300-320вата външна 3-5C - имаше една сутрин -3C показваше 380вата
Благодаря много добре, със здраве да си го ползваш машинката е супер :)
Днес направих моя избор,клматика е точно RAS-406EDR скоро ще се монтира и ще пиша за отзиви :)
. Не забравяй трафо да ти сложат 220---200 .Поздрави за избора ти със здраве да си го ползваш.
Toshiba RAS-406EDR трябва ли да се монтира ТРАФ ???
Цитат:
ala-bala
Toshiba RAS-406EDR трябва ли да се монтира ТРАФ ???
Мда трябва
Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат:
hawai76
Мда трябва
Sent from my iPhone using Tapatalk
Какво стана монтира ли климатика застудя вече[emoji3]
Интересува ме HITACHI RAS - N22S читав ли е като модел и компресора добър ли е? Параметрите ги видях, те са ясни. Някой ако има този модел, да сподели мнение! Благодаря предварително!:Drinks:
Компресора е Matsushita Electric. Отнасяй го...
Благодаря, Сашо! Днес го капарирах, на 24-ти ще го монтират. И на Sharp-a ми каза че е такъв, работи перфектно! Надявам се и този да е читав и така да работи!