28ците са малки, търси от 40 нагоре.
Преглед за печат
28ците са малки, търси от 40 нагоре.
Можете да погледнете и тези машини:
- National CS-36RGX / 40 RGX,
 - Mitsubishi MSZ-Z40P

Toshiba 406JDR ще е най-подходящ за Вас. Ако не Ви притеснява, че е на 13г. и ако е добре обслужен, това е машината.
Здравейте отново,
Предлагат ми
national e280a
daikin an40jnpk
Mitsubishi MSZ-SJ40RS
Кой от трите модела е най-добър?
Тошибата от пост#3228
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Някой може ли да даде повече подробности за National e280a-N.
Благодаря.
Малко преди теб и аз правих същите съпоставки, защото си разкарах скапаните нови 18ки Електролукс и сложих два хиперинвертора пък сметката дойде същата, като от миналата година и се ядосах. Тук ми дадоха сайт със статистика за температурите през която и да е година, и като видях какво топло време е било в периода 15.11.2015 - 15.12.2015, направо ми падна шапката. Тази година в същия период си беше кучи студ.:D
Eто го сайта с температурите.
Време-Бг » Мес. обобщ. температури
За много години колеги и Честита 2017 година,да е мирна ,здрава и богата за всички вас.
Колеги,искам да попитам знаещите,продават се едни филтри за кухненски аспиратори. Представляват нещо като вата с дебелина 3-4 мм.Искам да ви попитам подходящо ли е това нещо да се добави към мрежестият филтър на старите самураи,дали ще улавят повече прахоляка,и което е още по-важно, ако се добавят ще пречат ли с нещо на работата и здравето на к2у ? Моля ви споделете какво мислите.Прилагам снимка с фирменият етикет и част от филтъра(ватата) за нагледност. https://forum.setcombg.com/attachmen...id=21681&stc=1
Не, няма да пречат. Режи и слагай без да се притесняваш. Имай предвид, че подмяната трябва да е по честа.
Благодаря за бързият и съответен отговор Александарс,вече съм ги монтирал на единият самурай,притеснявах се само от това ,че се намали малко духането му на автоматичен режим,но това се лекува.Мерси още веднъж.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=21752&stc=1
Да попитам за Toshiba RAS-255NDR имате ли някакво мнение? Силно ми го хвалят от Климафрост , и изглежда добре. Но този COP дали е истински? Че над 6 не съм виждал на сега на живо...
Искам си го стая 26 квадрата, ново строителство.
То COP си е COP, но дали си заслужава почти 1500 лв този климатик? Или може да се намери нещо по-добро и по-надежно?
За 26 не става....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
А защо, не е ли 12-ка по наш стандарт и до 30 кв, или какво да се търси в случая?
9ка е, цената ми се струва висока за +10г. климатик
Ясно, благодаря. Ще ида да видя нещо друго... Но какво да търся за 26 квадрата, ново жилище, южно изложение, изолирано... Мислех, че трябва да гледам максимум на отопление