Отговор: Втора употреба климатици - част 3
  Зададох конкретен  въпрос,очаквах конкретен отговор мисля в правилната тема за К2У-примерно фирмата не става,пиши на лични за да не е реклама,за да препоръчам качествен човек.

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; 
 Руски форум: питаш нещо и теб те питат; 
 Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Благодаря на потребителя ВАН ДАН за разяснението.
  В общи линии не е това фирмата за Пловдив и околия .. има изпитани хора в тоя район ,аз също съм от доволните клиенти макар да съм малко далечко .
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
Бай Танас 
   Зададох конкретен  въпрос,очаквах конкретен отговор мисля в правилната тема за К2У-примерно фирмата не става,пиши на лични за да не е реклама,за да препоръчам качествен човек.

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; 
 Руски форум: питаш нещо и теб те питат; 
 Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Благодаря на потребителя ВАН ДАН за разяснението.

Гижас ще ти свършат работа,спокойно.Собственика е със опит от най-голямата Пловдивска фирма за Японски климатици,и се е отделил от фирмата майка,както и всички други.
   Цитат:

necata2 
   Гижас ще ти свършат работа,спокойно.Собственика е със опит от най-голямата Пловдивска фирма за Японски климатици,и се е отделил от фирмата майка,както и всички други.

Собственика е страхотен човек(мъж на място) и прави качествени монтажи(виждал съм) , потвърждавам горното мнение.
  Здравейте , имам магазин и конвенционален климатик 18-ка който си замина след 20 години служба. Сега ми предлагат К2У Panasonic CS-X409A-W  .  Моля за мнения за тази машина. Благодаря !
  Смяташ да затваряш магазина в близките години ли?
  Толкова ли е стар ? Не знам това ми предложиха.
     1 Прикачен файл(ове)
  Не обръщай внимание. Хората, които нямат какво да кажат в другите теми, го казват в тази...

https://forum.setcombg.com/attachmen...id=32945&stc=1
  Благодаря ! И аз това гледах и видях че е доста подсилена 14-ка.Този който ми предлагат е от горния модел малко по слабия но мисля че ще свърши работа.  Все пак стария конвенционал си топлеше помещението перфектно.Исках да чуя и други мнения.
     1 Прикачен файл(ове)
  Няма да чуете мнения, докато не си признаете - какво е помещението... 
 https://forum.setcombg.com/attachmen...id=32946&stc=1
  Магазина е 25 квадрата , в него работеше 18 -ка конвенционал , заминал си след 20 години работа. Затова мисля че ще се справи Панасоника.
  малко се засегнах и ВЪЗБУДИХ.............ВАН ДАМ,НИКОГА преди да стана член на форума не съм и помислял за К2У.Купил съм си 3 нови ДАЙКИН-а(които продадох на АРАБИЙСКИ за купувачите цени)тва първо.второ не са 2-3 клими от тез дет не им спомменавам името,а 5+1 за бившата тъща.трето-не виждам защо да не се препоръчват кадърните и можещи майстори.ЧЕТВЪРТО И НАЙ-ВАЖНО-не копая парите си,а ги вадя с доста тежък труд,та предпочитам да дам някой лев повече и както се случи 7-ма година само чета......и се черпя-НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ
   Цитат:

mimojef 
   Напротив. Точно в тази тема пиша най-малко. 
Просто ми направи впечатление, че човека е ползвал нещо цели 20 години и е бил доволен, а сега иска да го смени с друго нещо което вече е натрупало същия стаж.
За това попитах да не би да иска да затваря скоро. :)

Модела е от 2009г. и колко е ползван може да се каже само с кристална топка.
А ти определено, можеш да бъдеш по-полезен в другите теми.
   Цитат:

mimojef 
   Напротив. Точно в тази тема пиша най-малко. 
Просто ми направи впечатление, че човека е ползвал нещо цели 20 години и е бил доволен, а сега иска да го смени с друго нещо което вече е натрупало същия стаж.
За това попитах да не би да иска да затваря скоро. :)

К`ва работа имаш да пишеш тук? Малко ли ти е, че оси*раш всички други теми? От европейски климатици не разбираш, а си тръгнал да пишеш за истински климатици? Нали те дразнят шумовете-или си пий хапчетата, или си купи истински климатик. Ама първо го виж, че даже и на снимка не си виждал такъв!

- - - - - - - - - -

Цитат:

Kasap 
   А ти определено, можеш да бъдеш по-полезен в другите теми.

Би ли дал пример, че е доста съмнително твърдение!