1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Втора употреба климатици - част 3
Така е, на фона на това, че е с оригинално външно тяло и оригинално дистанционно е нищо. Проблем с работата няма. Просто не очаквах климатик на 2 години да го боядисват, даже не си и помислих, че е възможно и затова останах леко разочарован. Не ми беше толкова спешна покупката на климатик и понеже ми се стори, че е ''сделка'' го купих на сляпо. Аз много брадви съм ял, 1350 лева нищо не е, поне има нещо насреща. :))
Инак ако някой знае как може да се върне оригиналната боя, моля да сподели.
- - - Обновено - - -
Сега се загледах, прав си. И капачките са побългарени. Ето как трябва да е:
Прикачен файл 8693
Съвсем друго изглежда. Приключих с покупката на ''втора употреба''. :080:
Хич не се коси, машината си е идеална, важното е да работи добре, другото е "суета", както казва Карлсон:)).Като дойде студ, тогава ще видиш за какво става дума.Да ти е честита:Drinks:.
Цитат:
Първоначално публикувано от
aruba_man
1350 лева. Поне е добра инвестиция.....................Ако ми провърви наесен мога да го сменя с 40-ка Уруро от новите на Сашо. :)
Цитат:
aruba_man
Сега се загледах, прав си. И капачките са побългарени. Ето как трябва да е:
Прикачен файл 8693
Съвсем друго изглежда. Приключих с покупката на ''втора употреба''. :080:
Ей го на, човека тъкмо тръгна в една (правилна) посока и Вие бързо, бързо му секнахте ентусиазма.
Аруба, безаварийно и приятно ползване, макар и за малко, както казваш :Drinks:
Цитат:
aruba_man
Моят ''изхвърлен'' климатик се оказа с боядисано вътрешно тяло. Айде за външното тяло си затворих едното око, но ако знаех, че вътрешното тяло е боядисано, щях да се замисля вече дали да го купя. Как може 2 годишен климатик да има нужда от боядисване?!!! .
aruba_man само ако знаеш как са надиплени в контейнера :yikes сам ще си кажеш че трябва пребоядисване иначе честито за придобивката шъъ останеш доволен че и за още ще питаш :)) въпреки че си го сложил в доста квадради :081: направи му една снимка с моментната консумация въпреки че сега е топло
Цитат:
aruba_man
1350 лева. Поне е добра инвестиция. Ще му взема парите, тук има достатъчно ентусиасти, които ще го лапнат за тези пари. Ако ми провърви наесен мога да го сменя с 40-ка Уруро от новите на Сашо. :)
Сега като завалят хиляди предложения от желаещи да го вземат , но все пак раздел продава не е тук , а и цената вземи я увеличи , срамота е само 2 годишен , пребоядисан , ЯПОНСКИ втора употреба климатик да е толкова евтин , подбиваш цените на търгашите на изхвърлени климатици .
Привет спИциалисти :)
исках да попитам за вътрешна стая 4,60/3,60 Н-2,60 с ПВЦ дограма и изолация на външната стена 5см фибран какво бихте препоръчали ,че с тия Адакси ударих 300 лева сега зимата :095: а беше топло
До нея има още една същата стая но без изолация :taz ,която евентуално ще изолирам през лятото. И двете стаи са с добро изложение и топли по принцип.
Стаите са една до друга с лесен монтаж - удачно ли би било някаква мулти сплит система ако съществуват такива 2 употреба.
Това как го виждате като мулти сплит - http://nshop.rs/index.php/fujitsu-du...oy20esam2.html
Бюджет - не зная. 1000 на стая ?
Благодаря :033:
Продай "Адакс"-ите и се върни да попиташ отново с новия бюджет.
Ако са ти мили радиаторчетата си купи К2У.
Цитат:
justify
Продай "Адакс"-ите и се върни да попиташ отново с новия бюджет.
Със сегашното ценообразуване на токa, не знам дали ще има мераклии:rolleyes:
А нещо за мулти сплит системата :thankyou-(цената и ме блазни)
Цитат:
smqnab
Сега като завалят хиляди предложения от желаещи да го вземат , но все пак раздел продава не е тук , а и цената вземи я увеличи , срамота е само 2 годишен , пребоядисан , ЯПОНСКИ втора употреба климатик да е толкова евтин , подбиваш цените на търгашите на изхвърлени климатици .
Прав си, ще го ползвам 2-3 години и тогава ще го продам по-скъпо. Цената на ''изхърлените'' японски топ модели е като на Бентли-тата, върви само нагоре. Преди 6 години blue1 e купил неговия LDR za 850 лева, сега същият е вече над 1200. :))
Здравейте,
Моля за малко помощ. Търсих къде ли не и не мога да намеря характеристиките на този модел климатик: Mitsubishi MSZ-G227. Ще съм много благодарен за съдействие и мнение за този климатик.
Предварително балгодаря.
Поздрави,
машината е 97 година ,номинално топлоотдаване 3.2 ,коп 2.69
От това което виждам май не е много добър, да не кажа нещо повече.
Model | Capacity kW | Consump
tion W | Energy efficiency
as heater | Cooler capacity kW | Consump
tion W | Energy efficiency
as cooler |
| | | | | | |
MSZ-G227 | 3.2 | 1190 | 2.69 | 2.2 | 1120 | 1.96 |
Модел: 1997~1998 година
Работно напрежение:100V
Хладилен агент: R22
Страна произход: Japan
Параметри на климатизатора при 35°C външна температура(27° в помещението):
Охлаждаща мощност: 2.2 kW (1.2 ~ 2.4 ), 7509 BTU (4096 ~ 8191)
Консумирана електроенергия:1120 W (480 ~ 1230)
COP: 1.96 (коефициент на трансформация – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 7°С външна температура(20° в помещението):
Отоплителна мощност: 3.2 kW (1.3 ~ 4.1), 10922 BTU (4437 ~ 13993)
Консумирана електроенергия: 1190 W (430 ~ 1370)
COP: 2.68 (коефициент на трансформация – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 2°С външна температура(20° в помещението):
Отоплителна мощност: 3.0 kW, 10239 BTU
Консумирана електроенергия: 1210 W
Параметри на климатизатора при -12°С външна температура (20° в помещението):
Отоплителна мощност: 2.2 kW, 7509 BTU
Компресор: Mitsubishi KHV-104FGA, 700W
Тук не е място за подобни постове. Като се има предвид, че вече си пуснал обява, съобразявай се с правилата на форума!