Отговор: Втора употреба климатици - част 3
Здравейте момчета.Искам да питам за едни климатици общо три на брой. А пиша от профила на бъдещия ми хазайн..Неми се регистрира защото жената ще види и пак ще ми пили,че ши пиша с други мацки.Та обадих се на това момче за апартамента и мохабет за тва онова. Попитах го с кво се топли апартамента,че е голям, тристаен.Казами ,че го топли целиа с три клими. Били Японски втора употреба. Аз се притесних,че в старата квартира измряхме от студ в една гарсониера,а уж климатиците били мерцедеса. С две 12ки студ даже и духалки пускахме та да поддържаме горе долу 20 21 градус. А сме с две деца малки.Отидох при новото момче да видя квартирата. Апартамента хубав спретнат и верно три климатика. Погледнах ги,видяха ми се малко старички но свжи. Лъснати,чистички и всичките на японски. Попитах го колко са големи..Единия бил 10ка,а другите в по малките стаи 7ца и 9ка.Викам му да ли ще топлят,че са малки и в другата квартира с две 12ски брахме ядове. Момчето ме погледна и ми каза, че ще ходим по къси ръкави в апартамента и в най големите студове. Бил ги взимал от този форум,и ако искам да вляза и да питам за тях тук.Та така в спалнята от 13кв е Тошиба Рас 221BDR. В детската 16кв Тошиба Рас 255JDR. И в хола 24кв маи ми се видя най старичък и по мъничък от другите,Тошиба. Рас 285LDR. Та какво ще ми кажете за тези климатици. Ще ни топлят ли? Да я взимам ли тази квартира?
Взимай. Истина ти е казал, че ще ходите по къси ръкави. :)
Румба,благодаря за отговора.Ще го взимам. А аз от два дена съм се зачел тука.Голяма краста.Аз даже хал хабер съм си нямал за тези К2У.