А ми да ти кажат частта в която е проблема, тук има достатъчно хора сервизиращи японски климатици, убеден съм, че ще могат да помогнат с намирането на каквото и да е.
А ми да ти кажат частта в която е проблема, тук има достатъчно хора сервизиращи японски климатици, убеден съм, че ще могат да помогнат с намирането на каквото и да е.
Проблема, че климатика след два месеца ремонт все още не работи не е в тях, а в теб. Може би смяна на техниците би оправило климатика стига проблема с японските резервни части да не е голям. По метода проба-грешка проблема и по-голям може да е станал. Ако не става или сумата за ремонта ще е голяма търси друг климатик.
Дано не е станал по сериозен,утре ще се разбере какво е станало и мисля ако няма развитие да го взимам и да търся друг сервиз.Някои има ли си напредстава колко е срока за извънгаранционен сервиз (ако вообще има такъв) за гаранционен знам че е 1 месец.
Какво стана с климатика? И кажи все пак, коя е фирмата?
След още една седмица разговори по телефона най накрая климатика беше монтиран и вече 2 дена работи без проблеми името на фирмата ще го напиша само ако ремонта не е качествен и името няма да бъде написано само в този форум.
Ако е качествен пак можеш да го напишеш, само че да се похвалиш Стискам палци всичко да е ОК.
Няма представа пък и да ми обяснят едва ли ще ги разбера мога да попитам и да напиша (ако ми кажат) .Някой може ли да ми даде линк към ръководство(инструкции ) за този климатик.
http://www.beaver.jp/cs_products/techniq_2/pdf_dl.html ето тука ще го намериш 2002 година средната колона.