Здравейте,правя нова тема за болежката на моята баба беавер,от известно време ,както си работи се изключва и започват да мигат таймера и пауера,сега започна по често като застудя ,преди и по 10 дена не се беше изключвал,моля помагайте!
Здравейте,правя нова тема за болежката на моята баба беавер,от известно време ,както си работи се изключва и започват да мигат таймера и пауера,сега започна по често като застудя ,преди и по 10 дена не се беше изключвал,моля помагайте!
Мисля че тази индикация беше за проблем вътрешно тяло. Бивъра има проблеми с моторите.
Идваха техници,дигнаха ръце не знаем вика какво е нещо тоци и си тръгнаха.
никой ли няма идея за какво става дума?
Открих грешката 59,нещата отиват на датчик на компресора.
по скоро на компресор![]()
Имал съм подобни случки с бивъри, откачи от изходящата тръба на компресора датчика и виж дали ще продължи да дава грешка.
Това е само при студено време под нулата иначе няма проблем 15 дена не беше се изключвал,тази сутрин имаше слана беше -1 и 2 пъти се изключи естествено изстива и и аз усещам и го включвам,ето тук на руски го разбирам за датчик на компресора а вие?Благодаря Велев за насоката това и ще направя да видим!
Грешки на климатици Mitsubishi Heavy Industries Ltd - ЖЕГА Сервиз за климатици
Диагностика,външна платка за сега от техниците,ще видим като го вземат утре !
- - - - - - - - - -
Оказа се компресор поне така констатираха техниците,че си блокирва когато иска,натовариха го до -20 градуса замръзна целия няма изключване и не можаха да го накарат да се изключи .. странно ама аз не вярвам да е от компресора и сагата продължава !
Този пост е редактиран от toshkovich; 18-12-14 в 16:41.
診断記号
05�
06�
07�
16�
17�
36�
37�
38�
39�
42�
58�
59�
60
異常または保護の内容�
室内・外通信異常�
室内熱交センサ異常�
温度センサ異常�
室内ファンモータ異常�
ガスセンサ異常�
圧縮機過熱�
室外液管センサ異常�
外温センサ異常�
コンプ頂部センサ異常�
カレントカット�
カレントセーフ�
室外異常�
ロータロック�
◆
някой разбира ли за какво става дума 59 грешка преводача ми го дава "Открит ненормално"
Извадих му тръбния датчик на компресора ,пак същата работа сега е - 3 отвън след поредното му изключване не искаше да тръгва от дистанционното го изключих от щепсъла и го обърнах и работи до поредното му ,според мен при дефрост не стартира компресора примерно на 10 тия му или на 5тия му знам ли не стоя до него това е грешката му 59 start compressor errors,някви идеи от знаещите?
Той се отказва ти не го оставяш. Заменяй го с нов.
Щом при -7 на нОвогодищната нощ не се изключи и в помещението което е 40 кв поддържаше 22 градуса при дефрост на всеки час ,има хляб още в него!
Здравейте направих си един експеримент ,сложих го на икономичен режим при -8 отвън ,спря да прави дефрост и в случая и не се изключва вече тъй като проблема е при някой си от дефростите не стартира компресора дава грешката и спира ,на другия ден поддържаше 18 градуса в помещението малко е но поне като ме няма ,няма да се изключи и защо при икономичен режим не дефроства ,някой знае ли ?А усиля ли му вентилатора и на 45 минути спира за 10 да се размразява!
Здравейте предлагат ми компресор почти като моя само някой букви се разминават ,трябва ли всичко да е еднакво , ето ги!
1вия е моя