е има си загуби но са няколко процента
Вальо, Митко не визира посочения модел. А това че има машини с такъв коефициент, има...Аз лично използвам с COP 6.75![]()
Нямам намерение да я дъвча тази дъвка. Въпроса на колегата беше - дали пада цопа от загубите в трафа.
Машината която съм упоменал е с COP 6.75 при номинал...Но както казва Митко, по добре да не "дъвчем" за неверниците.
И колко ще е номиналa... при сор от 6.7?
....голям сор = малък номинал 2- 2 и нещо киловата + малка квадратура 10-15 кв.м
17m² не мисля че са малко като квадратура...ама нейсе. Важното е да има невярващи...
Да интересно ми стана какви машини си поставил за себе си ако не е таина де ?
MSZ-GV-222 или MSZ GV 221 ?
Днес видях GV-221 в магазина и мисля да се спра на него, т.к. има по-добри показатели от 222-та,поне на книга.
Не мога да си обясня обаче факта-като е за Японския пазар защо е толкова постен-без никакви екстри,няма филтри,датчици и т.н.
Някъде пишеше че има озонатор, но в магазина не беше потвърдено.
Някой разполага ли с доп.инфо?
Какво като е за японския пазар?! Нали трябва да има от всяка ценова категория модели, а този е от най-ниската. Та затова е толкова постен.
то има и говорящи даже ,но си приготви 3+к за нов![]()
SRK/SRC 20 ZJX или MSZ GV 221 !!
Здравейте,
аз отново съм в дилема , бях се спрял на GV 221 но след като видях SRC 20 ZJX че е два пъти по-тежък :53 срещу 31 кг. ,и има доста екстри, се чудя дали да не отделя още 300 лв.
Притеснява ме само факта че при малките мощности СОР-а му е по-малък от 221-та , а аз ще го ползвам за 12 м2 детска стая.
Какво ще ме посъветвате?