Здравей приятели,
От много време насам чувам положителни отзиви за форума, което ме навежда на мисълта, че е единственото читаво място за обсъждане на климатици.
Предстой ни избор на климатика за офиса.
Офисът е 38 кубика, бях в заблуда, че е 35, НО акцента е върху - Едната стена е Калкан, другата е ТУНЕЛ, отдолу са ИЗБЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ и в горния апартамент - НЕ ЖИВЕЕ НИКОЙ (страхотна комбинация). Офисът ще му правим ремонт и стените ще ги изолираме добре с фибран и т.н...
Проблема е, че по фирмите в Бургас, дори големите ни дават информация, която въобще не отговаря на нашето търсене.
Парите не са проблем (бюджет до 2000 лв), въпросът е да препоръчате хубав климатик. Някой ще кажат 12ка, но за този офис специално или трябва да е 12ка с върховни параметри, или 18 (14 и т.н. не знам дали могат да се намерят). С оглед на това, че офисът НАЙСТИНА повярвайте ми НАЙСТИНА е много студен, дори лятото след 5 часа там краката ми са като ледени блокове, предпочитаме да вземем хубав качествен климатик пък било то и по - мощен. В конкретния случай презапасяване никак няма да е излишно повярвайте ми.
И сега идва въпросът. Възможно ли да е ни препоръчате климатик, за който знаете, че работи и ще свърши работа? Готови сме да инвестираме малко повече пари, но желанието ни е да вземем нещо качествено, което да се е доказало, че работи?
Извинявам се, че питам така. Но просто, където и да се зачета намирам негативни отзиви за различните марки. Ясно е, че сме 2013 и вече (както и при автомобилите) ВЪПРОСЪТ опира до конкретен модел, не до цялата марка. Както казва един приятел може Ярисът на Тойота да е най - продавания автомобил и супер успешен, но Авенсисът примерно или Королата за нищо да не ги бива. Тоест всяка марка има много добри, култови и много скапани модели. Ние михме желали да ни насочите към конкретен модел, който се е доказал, че работи добре и е успешен, и освен това е сравнително нов (като година на пускане в продажба).
Благодаря ВИ много предварително.
Ако имате допълнителни въпроси с удоволствие ще подам още информация.
Щях да забравя, ако има хора от Бургас, препоръчайте и фирма от която сте доволни, може и на лично, ако прецените че рекламата не е уместна.
Позрави,
Здравко Генов
(надявам се, че съм в правилния раздел и подраздел, ако не съм моля модераторите да ми преместят темата спрямо организацията на форума)