Щом можеш да си позволиш да се излагаш, значи определено можеш всичко. Ето малко тема за размисъл. Утре ще пусна и снимки от България, защото аз никога не говоря празни приказки. Но ти продължавай, винаги има нужда от форумен шут.
https://www.youtube.com/watch?v=RQwsR2WwQnw
Spray foam is good for many uses. Keeping mice and squirrels out of a home is definitely not one of them.
Вече започвам да хълцам Не коментирам какво говориш, а глупостите, които продължаваш да ни пишеш. Преглеждайки клипа, който ни даваш, започвам да си мисля, че си пропуснал пост #4 от темата или ни имаш за идиоти. Аз поназнайвам нещичко за гризачите, вече съм си имал вземане-даване с тях. Проблемът на Niksan552 е много сериозен, защото си има мише котило в стената. Полиуретановата пяна може да помогне, само ако още не е прегризана тръбата за летния конденз. Вече е късно за замазване с цимент или гипс. Те може да се използват отново, минимум месец, след като пяната е нанесена и напълно изсъхнала. Преди това се изрязва от външната страна и се проверява за нови миши тунели в изолацията, около входа на тръбите в стената.
Успех на Niksan552 и ако установи, че летният конденз тече в стената, да се подготви за нов монтаж, с нови тръби и кабели.
Мишките са там защото има храна някъде!!!
При мен изчезнаха след като съседите спряха да гледат кокошки....
Иначе то не бяха ,запушване на дупки,капани,лепки,отрови,гипс с пудра захар....абе квот се сетиш.
Сега направих и мишкокаско - взех котка .
Климатиците са добра храна - кабелите. На един колега в един склад на маса климатици бяха изяли на външните кабелите...
Ето прясна снимка от днес.
Разбира се, че пяната не спира гризачи, независимо от състоянието на кондензния маркуч.
IMG_3277s.jpg
Не само че не ги спира пяната, а даже ги привлича. Ако си ловил някога мишки с капан, ще знаеш, че най-много кълват на памук.
Преди малко повдигнахме климатика и какво да видя около търбите направо кратер доста голяма дупка имаш и я напълнихме колкото ни беше удобно със силикон, дано ги спре тези малки гадини. Забелязах, че са си направили и дупка да излизат върху топлообменника