Също така съветват и да намалиш топло-загубите
просто го остави да поработи, виж дали ще влезе в режим, ако не влезе в режим или климатика вкарва малко топлина или топлината се губи през стените, грее -то не му знам спецификациите, ама съм сигурен че е китайско изпълнение средно качество, което означава че на книга всичко ще е преекспонирано много особенно копа МУ ....
Машината не е лоша. Ама 100 кубика се топлят с 2300+ лв. Иначе е с пръдня - боя.
П.С. След като си взе такова решение, за раликата от 1000лв си сложи поне изолация.
малко трудно с изолацията.какъв ефект като нито този отдолу нито този отгоре ще изолират.разбира се че изолацията ми е като фикс идея.по принцип в това е истината.другото е както ти казваш
Има някакъв ефект от външната, но едва сега го усетих осезателно, след като под мен си направиха. Ако и съседът отгоре се изолира, ще съм щастлив.
Иначе само моя апартамент - около 2 градуса се вдигна температурата в най-студената стая.
Ама и трябват качествени майстори, иначе наистина става безсмислено. Като сложат лепилото на топки, а не на гребен и ефектът е минимален.
Същото се отнася и за вътрешната, за да няма гадинки и плесени м/у стената и плоскостите.
<p>
Абе <strong>по-добре евтинка изолация</strong> <strong>от колкото никаква</strong>. Само да има дюбели, че да не я отвее вятъра , щото убавите майстори искат убави парици, може и до 2 пъти повече да стигнат от бай никой, ха чакай да си възвърнеш инвестицията. До сега не съм чул някой да е викнал циганите/селяните и да са го изолирали калпаво. Тази работа не е атомна физика... Относно вътрешната - същата работа - прави се по нааай- тънката лайсна, дреме ти какво има между стената и плоскостите, ако изобщо има някакъв живот, нека да излезе изпод фибрана, замазката и боята. Пляснах си сам фибранец от вътре във влажна къща преди 2 години и от тогаз мухълът по стената изчезна.</p>
Този пост е редактиран от kalcheff1; 24-11-14 в 01:39.
така или иначе след време ще слагам гк на тавана та няма да ми пречи да сложа и вата.но маи отидохме в форума за изолации.климатика ми е предимно за охлаждане,но си викам аиде тая зима да пробвам и да се топля с него.