Ако външната температура е стигнала до -10 градуса, по добре вади винцето дебелият юрган и жената да топли..
Преглед за печат
Ако външната температура е стигнала до -10 градуса, по добре вади винцето дебелият юрган и жената да топли..
няма как да стане -10.просто е невъзможно.и 0 няма как да стане.
Сега при мен е -8 и дайкинчето изнемогва вече, горкото... :(
иначе ако е над 0 лата и не топли климатикът те, значи имаш проблем...
е да то е ясно.нали за това търся мнение.ще пиша да ви кажа какво му е било.
Здравейте.Та да ви кажа днес беше студено и го пуснах климатизатора.На 24 затопли,намаля после пада на 22 и пак се почва вдигане, сваляне на температурата,ама в помещението е топло само когато сваля температурата и задуха на макс се усеща хладно.След 2 часа така намалям на 23 и като се закроти така,мн странно.сега е мн добре.Термометърът показва, че е 22 градуса.Навън е 7.Как мислите да не би да съм в заблуда, че за 1 час може да затопли и да влезе в поддържащ режим?Говорим за 30 кв.м.,неизолирано помещение с 3 външни стени и таван на 2.95.отгоре и отдолу не се отопляват, защото няма никой.Знам, че имам доста топлозагуби, но не знам колко точно.Мн започнах да се замислям за това.
Сложи му един термометър точно на дюзите отпред... трябва да излизат поне 50 60 градуса от там, ако не излизат имаш проблем...
добре.ще го замеря.
Тия 50-60градуса може да ги измериш само малко след старта това е инвертор не работи все на макс.
аха.ок.имам само един живачен термометър.чел съм да го държа на 10 см от панела.за колко време така
Виж грито може да си мери температурата в стаята, за целта натискаш два пъти бутона темп. и на дисплея изписва за кратко градусите в помещението.
Да точно така е както го каза.
- - - - - - - - - -
Да попитам има ли значение за коя климатична зона е климатика?На външното тяло пише Т1,когато идваха първия път ми казаха,че е предназначен предимно за лятото и работи до 46 градуса.Някакви такива.
Здравейте.Утре идват техниците да видят климатика.В момента климатика работи на 23 и се е закротил така.Навън е 8 градуса в помщението е 22.От Велев знам да им кажа за температурния датчик да го проверат.Ще проверяват и фреона дали му трябва.Не се сещам друго,ако имате идеи кажете какво може да им кажа.Последният път са идвали с някакъв апарат, който уж им показвал всичко и ако имало проблем го откривал.Сега ако сложа на 24 се почват пак нагоре надолу и така.Навежда ме мисълта да го пусна на 30 да загрее наистина до 24 и тогава да го намаля, да видим дали ще ги държи.Така ли се прави, когато е по-студено или като го настроя на 24 ще си ги направи?
- - - - - - - - - -
Здравейте,днес идваха техниците,мериха ,правиха, струваха и на климатика му няма нищо .Бил си ок.Вече работи от сутринта и не мърда от зададените градуси,чат пат изключва.При замерването го пуснаха на 30 градуса и струята беше 54 градуса,както ми казахте това е в границите.Мръднаха и компресора с 10 см по-напред и сега се отвори разстояние.Ето днес е студено, а вкъщи е мн приятно.Засега работи добре,а навън е мн влажно и е 7 градуса.Почна да ми харесва да се отоплявам с климатик.
Следващото неграмотно написано мнение ще се трие без предупреждение!!!
Колега ти е поправил пост с червени букви-отзук от твоя страна няма!!!