Отговор: Избор на Климатик
Вече се чудя защо ли питам тук за климатик.
Мисля че за 800 лева МОЖЕ да се вземе климатик който да се справя с кубче 4 на 4 на 2.4 метра с изолация и южно изложение до умопомрачителните -5 -7 градуса. Като НЕ държа да е супер икономичен или супер тих или със супер дизайн. Просто ми трябва да работи и това е.
Само дето тук ми се обяснява че видиш ли съм искал екстри и дрън дрън.....
Както и да е местя се в по-малко масонската част примерно подфорум Gree или Hisnece с надеждата че може и да ми обърнат внимание.
Е хайде сега,погледни по-назад и ще видиш,че се предлага GREE за тия пари.
То се предлага но е до -7 единственно модела чеиндж става за отопление но пък няма налични.
Вальо, от другите модели на Gree, изключвам крауна, монтирал ли си? И ако да, кажи нещо по конкретно за тях, впечатления?
Кой е тоя модел напиши му инициалите
Цитат:
Първоначално публикувано от
PESHO OT MARS
Вече се чудя защо ли питам тук за климатик.
Мисля че за 800 лева МОЖЕ да се вземе климатик който да се справя с кубче 4 на 4 на 2.4 метра с изолация и южно изложение до умопомрачителните -5 -7 градуса. Като НЕ държа да е супер икономичен или супер тих или със супер дизайн. Просто ми трябва да работи и това е.
Само дето тук ми се обяснява че видиш ли съм искал екстри и дрън дрън.....
Както и да е местя се в по-малко масонската част примерно подфорум Gree или Hisnece с надеждата че може и да ми обърнат внимание.
уточни се... да РАБОТИ или да ТОПЛИ
Може би този -Gree GWH12KF ?
Цитат:
juspar
Може би този -Gree GWH12KF ?
Според данните публикувани на сайта на ВИМАКС , тоа требва да е НОРДИК и за 839лв избива разните там Дайчовци , Мицута , Фуджица , Сузумита и т.н.( Работен диапазон при отопление -20 до +24*С ) :scared:
Те тази фирма са се "доказали".... Да побегнеш и да не се обръщаш.
мога да изкажа мнение за GREE GWH18KG,но то няма да е ориентир за условията в България.Използвам го от година и на мен ми върши идеална работа.Топли много добре помещение от 29 кв.м.,без изолация и височина от 3 м.Но зимата температурите не падат под 5 гр.Лятото също е мн добре,при мен това е приоритет.Много добро впечатление ми прави че няма никакви вторични шумове,пукане на пластмаси и разни такива,поне засега.Мисля че за парите си е добра машина.
Отговор: Помогнете ми в избора на климатик - 2015 г.
Здравейте,ще съм благодарен да чуя мнение,кой от двата климатика да избера FUJITSU ASYG24LFCC/AOYG24LFCC или FUJITSU AWYZ18LBL NOCRIA за отопление на помещение 60 м2 в Пловдив.Благодаря.
Цитат:
mimval
Здравейте,ще съм благодарен да чуя мнение,кой от двата климатика да избера FUJITSU ASYG24LFCC/AOYG24LFCC или FUJITSU AWYZ18LBL NOCRIA за отопление на помещение 60 м2 в Пловдив.Благодаря.
За 60 квадрата... вземи ги и двата!
Ако ще е с двата,май по добре ще е направо една термопомпа да взема ?
Цитат:
mimval
Напрааво е интересно да смяташ ,че с някои от тези посочени модела ще се стоплиш тези 60 кв., освен ако помещението не е "жестоко изолирано" и почти няма топлозагуби?!
От термопанели е помещението,но сам не можех да си го представя,сега като чета по друг начин се възприемат нещата.Май ще е чилър,кофти че трябва и система и радиатори да се правят.