Отговор: Избор на Климатик
Цитат:
Първоначално публикувано от
KI_YOOU
Зависи от топлозагубите, но предполагам от порядъка на 50лв.
Напълно прилична сума за отопляване на стая
Моля, някой да каже спешно мнение този климатик Тошиба Дайсекай ли е, че не открих инфо в нета втора ръка Тошиба.
RAS-281PRSW дайте мнение дали е дайсекай и дали е добър и какви са му параметрите, че не открих в нета.
Давам мнение - спешно трябва да се върнеш в първи клас и да не го минаваш,докато не научиш правописа!!!
1 Прикачен файл(ове)
Моля кажете дайсекай ли е и какви екстри има ?
Цитат:
Aleksandars
Заповядай...
Сашо, пусни данните за 281, тези са за 221. Вътрешното тяло е същото като на УДР, но не е Дайсейкай, нали?
1 Прикачен файл(ове)
Здpaвeйтe, мoля дa ми дaдeтe cъвeт ĸaĸъв ĸлимaтик дa избepa зa помещение 94 ĸб.м (36 кв. м. - височина 2,6м), 6 м. прозорци алуминий с прекъснат термомост, 2 стъклопакет
Цитат:
daniel79
Здpaвeйтe, мoля дa ми дaдeтe cъвeт ĸaĸъв ĸлимaтик дa избepa зa помещение 94 ĸб.м (36 кв. м. - височина 2,6м), 6 м. прозорци алуминий с прекъснат термомост, 2 стъклопакет
а мангизи.............
Здравейте, имам климатик Тошиба Дайсейкай 8 и икам да попитам Плазменият Йонизиращ филтър постоянно ли трябвя да работи или когато се сетя да го включвам?
Цитат:
N.Kolev
Здравейте, имам климатик Тошиба Дайсейкай 8 и икам да попитам Плазменият Йонизиращ филтър постоянно ли трябвя да работи или когато се сетя да го включвам?
Завси изцяло от Вашите желания. При мен работи почти постоянно.
Цитат:
N.Kolev
Включи го постоянно, той работи, когато си иска. И както си иска.
При постоянната работа на плазмата не се ли получава черен налеп на топлообменика,и събиране на повече фин прах от обикновенно.
Цитат:
dodo_pv
Включи го постоянно, той работи, когато си иска. И както си иска.
Това доказа ли го с измервателна техника, или подмята боб под масата?
Бобът го хвърлям в тенджерата. Ползвам техника, макар и леко екзотична. Ти провери ли го? Писал съм за проблема, още преди година. Или сега го прочете?