Отговор: Избор на Климатик
Цитат:
Първоначално публикувано от
dimkaraganchev
Примерът въобще не е подходящ. Не само в Ауди, ами и в другите представителства имаш възможност да направиш тест-драйв и тогава да решиш дали да купуваш. Що и при климатиците да не е така? Тогава доста прехвалени и горещо препоръчвани марки и модели биха могли реално да бъдат оцени от клиентите.
Защото за да се види реалната работа и възможности на определен модел/марка климатизатор, то той трябва да е монтиран в подходящо за неговите възможности пространство, а както се подразбира няма такава фирма, дори и да е официален вносител и представител на коя и да е фирма-производител и да притежава такъв огромен и разнообразен шоу-рум с мострени и работещи климатици. Или поне аз не знам за такава.
Цитат:
rukar
Защото за да се види реалната работа и възможности на определен модел/марка климатизатор, то той трябва да е монтиран в подходящо за неговите възможности пространство, а както се подразбира няма такава фирма, дори и да е официален вносител и представител на коя и да е фирма-производител и да притежава такъв огромен и разнообразен шоу-рум с мострени и работещи климатици. Или поне аз не знам за такава.
Аз мога да ти кажа няколко такива, едната, от които скоро ще разбие на всички представите за шоурум.
В София или Варна ще е шоурума?
Варна, но ще е по-скоро шоуБилдинг, отколкото просто шоуРум.
Здравейте! Тошиба 281PRS. Нищо не й разбирам-пускам я от копче,
спирам я от друго. Моля да ми дадете английско упътване. Филтрите мога ли да ги чистя и как да я отворя и т.н. моля за инфо,че нямам нищо?
Дистанционното е на китайски и пише на китайски.
Ами попитайте в раздела за този тип клими
а защо си си купил такъв климатик като не знаеш "китайски" ?
Ако можеш помогни, ако не - не пиши. Полза от ехидни забележки може да има единствено за вътрешния ти комфорт, не и за другите потребители!
MOD. EDIT
Дано не стане като новооткрития офис на ММС в Бургас, в който все още клиент вътре не съм видял, а минавам по няколко пъти всеки ден покрай него, защото ми е до офиса :)
Цитат:
AC_From_Hell
Варна, но ще е по-скоро шоуБилдинг, отколкото просто шоуРум.
Цитат:
VanDan
Специално Велев-Клима го препоръчвам. И каквото може Мега (PowerClima) да има като избор, такова и Велев може да предложи. Все пак каналите за внос са едни и същи и всеки работи с тях. Съответно и в цените няма особена разлика. И София не е "меката" на климатиците, а Пловдив.
Не съм свързан и с двамата, но се дразня, когато има различно отношение към хората.
Ние също препоръчваме Велев-Клима. Веднага дойдоха момчетата, монтираха каквото и както трябва, коректно и с внимание към детайла... Резултат - перфектно затоплен първи етаж с две дванайсетки. Извод - Велев го може и то добре. Доволен клиент.
Честито! На какви машини ще разчитате за отопление?
Благодаря за оценката.
Монтирахме в по-голямото помещение Дженерал 12LTC в кухнята 12LLCC.
Цитат:
VeleV.Klima
Благодаря за отценката.
Монтирахме в по голямото помещение дженерал 12LTC в кухнята 12LLCC.
Така си е, добрата работа трябва да се отценява. Сигурен съм че монтирването и вакумирането е извършено качествено. :Drinks:
Климатикът, който ползвах пет години се развали и съм преценил,че е по-добре да го заменя поради ред причини.Стаята е 15 квадрата в панелен апартамент,последен етаж,южно изложение със сменена дограма и без изолация.Какво бихте ми препоръчали,като гоня цена между 1000-1200 лева без монтаж.?Климатикът ще се ползва и за отопление.Говорим за нова машина,а не втора употреба.
Цитат:
best732
Климатикът, който ползвах пет години се развали и съм преценил,че е по-добре да го заменя поради ред причини.Стаята е 15 квадрата в панелен апартамент,последен етаж,южно изложение със сменена дограма и без изолация.Какво бихте ми препоръчали,като гоня цена между 1000-1200 лева без монтаж.?Климатикът ще се ползва и за отопление.Говорим за нова машина,а не втора употреба.
Panasonic cu/cs-re09qke