Отговор: Помогнете ми в избора на климатик - 2015 г.
Цитат:
Първоначално публикувано от
chronos
Здравейте. Предстои ни покупка на първи климатик. Ще се ползва само за отопление в град Пловдив. Нова кооперация на 1-ви етаж, около 12-13 квадрата северно изложение. Бюджета е около 1400лв. Бяхме се насочили за Панасоник E09QKE, но вече в 3 магазина ни предлагат Mitsubishi MSZ-SF25VE/MUZ-SF25VE. Митсубишито има 3 години пълна гаранция без нужда от прегледи и обслужване което е добре. Докато при Панасоника не е така. Всички предложения и съвети са добре дошли.
можеш да погледнеш и това Fujitsu General ASHG09LU/AOHG09LU или това Климатик Toshiba RAS-B10N3KV2-E/RAS-B10N3KV2-E Suzumi +
Цитат:
edi1
Детелина това си е пълна климатизация, най-добре ще е да се огледа всяко помещение.Така трудно може да се даде точен съвет.
Благодаря edi1
Цитат:
chronos
Здравейте. Предстои ни покупка на първи климатик. Ще се ползва само за отопление в град Пловдив. Нова кооперация на 1-ви етаж, около 12-13 квадрата северно изложение. Бюджета е около 1400лв. Бяхме се насочили за Панасоник E09QKE, но вече в 3 магазина ни предлагат Mitsubishi MSZ-SF25VE/MUZ-SF25VE. Митсубишито има 3 години пълна гаранция без нужда от прегледи и обслужване което е добре. Докато при Панасоника не е така. Всички предложения и съвети са добре дошли.
Да не се бъркаш нещо,обикновено МЕ са със задължителна годишна профилактика,при панасоника имаш една след 2година за да ти важат допълнителните 3 на компресора.Аз иначе бих избрал панасоника от двете предложения.
Цитат:
JOKVN
Да не се бъркаш нещо,обикновено МЕ са със задължителна годишна профилактика,при панасоника имаш една след 2година за да ти важат допълнителните 3 на компресора.Аз иначе бих избрал панасоника от двете предложения.
Mitsubishito е точно това което съм писал. Колегата от предходната страница може да каже на кой да се обадя, а не да се подиграва.
той не се подиграва ,но не можеш да разбереш какво има предвид - Пловдив е меката на японските климатици :)
[QUOTE=chronos;711493]Mitsubishito е точно това което съм писал. Колегата от предходната страница може да каже на кой да се обадя, а не да се подиграва.[/QUO
Виж профила: Aleksandars - SetCombG.com Forums
има и други визши духовници във ФЕЛИБЕТО,МА НЕ ГИ ПОЗНАВАМ
от твоите варианти Панасоника е по добър
АМА ОТ ТВОИТЕ ВАРИАНТИ......................
е то обикновено като пита някой вече е избрал климатика ,като оня колега със зубаданите в съседната тема ..
без лоши чувства,ма много се кефя на
1.кво ще кажете за тва
2.даване на съвети
3.купуване на първото
4.поредната тема на недоволен потребител(ако си признае)
Цитат:
chronos
Отворен съм към всякакви предложения за фирми в Пловдив, както и предложения за климатик до 1400 лв. ,но предложението да е обосновано, а не всеки да си хвали неговото.:)
Ето го моят, таковата де, моето предложение за климатик(не за фирма)mitsubishi-heavy-srk25zjp-s1-src25zjp-s1-аргументи из темите във форума, последния от миналата зима.
Цитат:
chronos
Отворен съм към всякакви предложения за фирми в Пловдив, както и предложения за климатик до 1400 лв. ,но предложението да е обосновано, а не всеки да си хвали неговото.:)
До 1400 лева трудно ще намериш нещо по-добро от ТОВА, но можеш да се свържеш с ТЕЗИ, за да си направиш справка за начичност и да не те товарят с глупави и измислени "профилактики", нямащи нещо общо с изискванията на производителя.
Успех!
Цитат:
chronos
Ето и от мен още една топлеща машина която си оправдава всеки даден за нея лев