Ще свърши работа, даже ще има предостатъчно запас.
Ще свърши работа, даже ще има предостатъчно запас.
Благодаря!
Но имам колебания между Toshiba RAS-B13N3KV2-E и Toshiba RAS 137SKV- E3 ...
Кой да избера
И двата ще се справят с помещението, моят съвет е към сузуми +, защото е по-висок клас и е малко по-приятен като начин на работа според мен.
Πичoвe,дa ви пoпитaм нeщo.Koгaтo cъм cи пycнaл ĸлимaтиĸa дa тoпли и ĸoгaтo дocтигнe oпpeдeлeнaтa тeмпepaтypa изĸлючвa.Koгaтo изĸлючи зaпoчвa дa дyxa лeĸo xлaдeн въздyx,cъвceм лeĸo.Toвa нopмaлнo ли e?Kлимaтиĸa ми e инвepтopeн-FUЈІТЅU
ОК,мерси.Обяснявам си го с това,че като достигне градусите мотора намалява оборотите на минимум,а нагревателите изключват.Затова вкарва хладен въздух.Тези,които не са инверторни сигурно не са така.Разбира се това е мое предположение.
Тези които не са инверторни и те са така, даже по често го правят.
Тъкмо се спрях на сузуми +, което по-горе коментирахме и сега друго предложение Panasonic KIT-E12QKE, защото бил по-икономичен от тошибата. Само че в нета откривам две вариации, които не знам дали са едни и същи- Panasonic KIT-E12QKE и Panasonic CS-E12QKE. Дайте ми сравнение между конкретния модел тошиба и панасоника. Другото, което ми обясниха за панасоника,е че давали дефекти, компресорите им изгаряли през първата година и т.н. проблеми.
За пореден път ще напомня на участниците в тази тема,а и изобщо във всички теми да пишете по същество!!!