Отговор: Избор на климатик 2016 г.
Здравейте,
Моля за помощ за избор на климатик за детска стая.Първи етаж от къща,източно изложение, 3.50×3.20,h2.70,две външни стени,прозорец-петкамерна пвц дограма1.45×1.55,вътрешна изолация корк 1см.Уреди-компютър и монитор,зимата да поддържа около 27-8 градуса,лятото около 25, гр. София.Бюджет около 1000-1200 лв.
27-28 градуса....Не е ли малко много. Иначе, предвид бюджета, избора няма да е голям - Gree 9 change, GF 9 lmc, Toshiba 10 Mirai, Daikin 25 bobec....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
А какво мислите за MHI 20zm-s.Идва малко над бюджета, но ако си заслужава ще се прежаля; )
Понеже вчера не ми обърнахте много внимание днес пак ще питам:
Щe cъм ви мнoгo пpизнaтeлeн, aĸo мoжe дa ми пpeпopъчaтe и eднa xyбaвa 9-ĸa, нo пo-cĸpoмнa. Hяĸъдe в интepвaлa 1000 - 1400 лв. Щe ce гpee eднa ĸyxня, нo oт cтapитe - т.e. нe e 10 ĸв.м., a cигypнo oтивa ĸъм 12 - 14 ĸв.м. (мaй тpябвa дa я измepя тoчнo) и дoгpaмaтa e дъpвeнa.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Gyokov
Сега най-коректно ще е да кажеш и малко информация за стаите в които работят машините (големина, изолация, външни стени, съседи които топлят). Брат ми има 2 бебета и уюта е важен.
Благодаря!
Кухня 9 кв.м., спалня 12 кв.м. (тези двете са с Мицубиши. И още една спалня 18-19 кв.м. (с Фуджицото). Изолация само вътрешта със стиропор и хубава ПВЦ дограма. В апартамента, граничещ в страни с двете спалти не се живее...другите са та климатици, т.е. няма топли комини :)
20 zm-s си струва парите.
Цитат:
tara
А какво мислите за MHI 20zm-s.Идва малко над бюджета, но ако си заслужава ще се прежаля; )
Заслужава си. Направо не се чудете!
Цитат:
totopz
Понеже вчера не ми обърнахте много внимание днес пак ще питам:
Щe cъм ви мнoгo пpизнaтeлeн, aĸo мoжe дa ми пpeпopъчaтe и eднa xyбaвa 9-ĸa, нo пo-cĸpoмнa. Hяĸъдe в интepвaлa 1000 - 1400 лв. Щe ce гpee eднa ĸyxня, нo oт cтapитe - т.e. нe e 10 ĸв.м., a cигypнo oтивa ĸъм 12 - 14 ĸв.м. (мaй тpябвa дa я измepя тoчнo) и дoгpaмaтa e дъpвeнa.
10 Suzumi или 25ZM
Благодаря!Смятам да поръчам MITSUBISHI Heavy SRK/SRC - 20 ZM-S от Вимакс заради добрите отзиви във форума.Добре че има хора като вас,защото животът стана твърде комлициран и всяка една покупка изисква много четене и помощ.Още веднъж благодаря!Поздрави!;))
Ще е по добре от друга фирма.
Цитат:
Aleksandars
Ще е по добре от друга фирма.
.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Цитат:
nkolev
На мен също ми предстои да купувам климатик и гледам, че си от Пловдив може ли да ми препоръчаш читава фирма от където да го взема и да го монтират.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Дано не се шегуваш.......я пак почети форума.
Mitsubishi Heavy SRK/SRC 35 ZM-S или Fudjitsu 12LT за 26 кв. стая на първи етаж от къща?