По Софийските стандарти в средно голяма фирма, и лично съм монтирал на един обект от вашите над 30 четерипътни касети и още толкова високостенни машини с марка Грии, и за обща радост бичат безотказно.
Преглед за печат
Явно на Александарс му пречат моите мнения,да каже къде мога да ги пусна във форума без някой да ми ги трие?
Не, не ми пречат. Но явно не сте запознат с правилата на форума?
чл. 3. Избягвaйтe дa пишeтe извън диcĸycиятa ("извън тeмaтa" cъдъpжaниe) в cepиoзнa тeмa или aĸo пишeтe гo мapĸиpaйтe ĸaтo тaĸoвa c "//Извън тeмaтa" и cин цвят. Дoпycĸaт ce дo 2 (двe) "Извън тeмaтa" изĸaзвaния, зa дa нe ce пpeвpъщa тeмaтa в гoвopилня.
Колко пъти трябва да пиша, че темата е за Избор на климатик, а не на кой колко пари му се дават за климатизатор?
Какво са ти изтрили?:)
milanov, моля те.
Аз в Грии не съм се съмнявал ,просто съм се стремял да бъда безпристрастен като ги сравнявам с други марки и където имат трески за дялане да ги покажа.А и не се сещам да съм казал нещо против тях освен в едно сравнение м/у KF и FTXB за сглобката на вътрешното.
Въпросът се сведе то това кои са по-добри ауди бмв илли мерцедес...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Колеги може ли мнение, кой от двата климатика е по-добрия избор:
Mitsubishi Heavy SRK35ZM-S/SRC35ZM-S PREMIUM, 12000 BTU
Toshiba RAS-B10N3KV2-E1/RAS-10N3AV2-E1 SUZUMI, 10000 BTU
Аз като видя на едно място MHI и Toshiba иииии ......................:) не мога да преценя кой и ги взимам и двата.:)
Аз бих взел МХИто, но едното е 12ка, а другото не е.
+1 за МХИ
12-ka...то е в по-голяма стая. Всъщност снощи говорих отново с брат ми по темата и каза следното (и се извинявам, че леко съм подвела) - Фуджицото топли хубаво и бързо, но е доста по-шумно от Мицубишито...за спалня не е хубаво, защото дразни. Мицубишито е мушичка, въобще не се чуват нито вътрешното, нито външното тяло.
Относно избора ми на климатик, Fudjitsu 12LT ще е, но имам няколко въпроса.
1. Виждам, че марката има 3 дивизии, така да ги кажа (Fudjitsu, General, Fuji Electric). Към коя да се насоча?
2. Втория въпрос е малко деликатен, но откъде да го купя? От Каварна съм. Бихте ли препоръчали читави фирми от Варна или Добрич?