Колкото HF-а не стават за спалня толкова и Дайсейкая не става.От много четене на форуми ще "изгориш на сянка"HF е може би най-качествения климатик за Европейския пазар,ама ти няма как да знаеш без да го видиш на живо.
Няма "да изгори на сянка" особено като се има предвид, че отоплението на тавата зимата си лапа прилично и постоянно количество ток.
Аз изглежда от един момент нататък станах привърженик на МХ вместо на МЕ.
peweb - Моля ви се не гледайте 35/12 за вашата спалня за охлаждане. Повече от 25/9 не ви трябва. Михито е най-тихия климатик от тези, които имам в подписа и говоря от практичен опит. Ако е за охлаждане главно МХИ 25zm-s - ще свърши работа. Не скачайте на 35, защото не ви трябва, а и ще е по-шумен, защото ще духа повече.
Човекът си е харесал вече машина и чака някой да му я напише тук, за да я прачете.
Да не искаш да кажеш,че човекът си е харесал почти твърдо SRK35ZM-S?
- - - - - - - - - -
Според мен 99% е решил да вземе SRK35ZM-S.
По-скоро Gree или Midea от високия клас. Съдя по вменявания кисел вкус на десертното грозде![]()
Външното на 35ZM-S с двуредов топлообменник ли е?
Да, двуредов е.
На живо видях Етерата и затова отпада. Видях и Фуджицо два три модела на живо и те отпаднаха. Причината е една и тя е че работят по зле от моя който имам в момента. Бих си го купил пак ако го продаваха въпреки негативните коментари тук във форума.
Нямам къде да видя FH как работи но е достатъчно грозен ако не друго за да си го купя.
Гроздето не ми е кисело.
Благодаря за съветите.
Успешна седмица на всички!
Успех в избора и на теб! По красота ли го избираш, или по показатели и функционалност?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
И аз съм така.Ако не ми хареса дизайна, ако ще и най-добрия климатик да е, няма да го купя. Мицубишито е много хубава машина, спор няма, ама много недодялано и евтино изглежда, и тоя датчик лепнат като цирей. Не се научиха тия да вземат пример от японците.
По красота и функционалност.![]()