Отговор: Избор на климатик 2017
Мда, факт за българския. Ако видиш колко пишат с български букви (кирилица де) на някакъв странен език
.... даже вече употребата на и вместо й се приема за нещо стандартно. Нали
ПП - Миланов - кажи нещо за Дайсейкая
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
mkukas
...
ПП - Миланов - кажи нещо за Дайсейкая
Какво да кажа.:) Работи си добре, по някое време тъкмо изключи и след минутка пак включи. После си работи с часове, пак on/off но с по-дълго off време, 10-15 мин. Та така.
Цитат:
milanov
Какво да кажа.:) Работи си добре, по някое време тъкмо изключи и след минутка пак включи. После си работи с часове, пак on/off но с по-дълго off време, 10-15 мин. Та така.
Така работят Мидейте ми, единствено след вдигане на макс градусите от дистанционното он-офа спира.
Турция нямала стигане. Айде бе, рязани мюслита...:lol:
Преди малко се случи следното, вдигна клапата и веднага я свали и продължи да върти турбината със същите обороти ( горе долу около първа степен). Понеже спря компресора топлообменника стана 17..18° ( това съм го проверявал с термометър) и в главата ме удари хладна струя. След няколко минутки започна да се усеща по-топла струя. След още няколко минутки изключи и вече 15мин. не е включвал. Странни аномалии.
Off
Заговор съзирам аз, конспирация :)
Миланов - трампи го, но за какво?
Цитат:
dimkaraganchev
Турция нямала стигане. Айде бе, рязани мюслита...:lol:
Да ама не можеш да отречеш че са "тарикати" за разлика от нас.
Цитат:
mkukas
Off
...
За Осака, с двойнороторен на Саньо :D
Цитат:
mkukas
Off
Предлагам чудесно конвенционално Нео 12 с компресор Тошиба - то работи по подобен начин, но по-добре /не мести клапите/.. Дори мога да добавя и бутилка "Джак". :Drinks:
Цитат:
milanov
Преди малко се случи следното, вдигна клапата и веднага я свали и продължи да върти турбината със същите обороти ( горе долу около първа степен). Понеже спря компресора топлообменника стана 17..18° ( това съм го проверявал с термометър) и в главата ме удари хладна струя. След няколко минутки започна да се усеща по-топла струя. След още няколко минутки изключи и вече 15мин. не е включвал. Странни аномалии.
Ами Мега нали ти предложи да ти изпрати платка, какво стана? Важно е да сте здрави вие, тенекий се купуват.
Цитат:
mkukas
Off
За апартамент, спортна кола и екскурзия в Дубай...:)
Цитат:
toto4ev
Да ама не можеш да отречеш че са "тарикати" за разлика от нас.
Ех, и ние бяхме тарикати. Сега сме само простаци...
Цитат:
milanov
За апартамент, спортна кола и екскурзия в Дубай...:)
:offtopic: На рисунка или картичка ги искаш?:-memnon
Цитат:
SPSt
Предлагам чудесно конвенционално Нео 12 с компресор Тошиба - то работи по подобен начин, но по-добре /не мести клапите/.. Дори мога да добавя и бутилка "Джак". :Drinks:
От това предложение по-добро няма. Но няма да стане.:Drinks:
1 Прикачен файл(ове)
Здравейте,
бяхте ме посъветвали да си пресметна колко са ми топлинните загуби и така да се ориентирам към модел климатик. Ако са ми верни изчисленията, загубите са 2000W. Да се застраховам ги слагам двойни = 4000W(не знам дали е правилно така). Така излиза че 6kW номинална мощност(отопление) идват много за 38кв.м.(в моя случай).
В този случай не е ли по-добре да се избере хиперинвентор, примерно ASYG12LTCA (който също го дават до 40кв.м), вместо ASYG18LFCA както са ме посъветвали колегите? Хиперинвентора няма ли да има по-малка консумация на ел.енергия?
Благодаря предварително.https://forum.setcombg.com/attachmen...id=25421&stc=1