Струва ми се че има нещо сбъркано в данните на Hansol.На максимал,1700 в а да отдава само 5 кв.
Струва ми се че има нещо сбъркано в данните на Hansol.На максимал,1700 в а да отдава само 5 кв.
Ако сервизното е сбъркано, значи и информацията която съм дал е сбъркана.
В смисъл кое да е сбъркано? По ТТ данни на максимал КОП-а на единият ми е 3,1, на другият 2,5. На Hansol е почти 3, или нещо друго си имал в предвид.
Ае машината има 100% при -10 и 80% при -20 ,ако някой има топ модели за японския пазар от 3-4к лв да ги изхвърля и да слага тоя
А при +7 е над 120%, каквото и да значи.
При гърците Hansol е с 10г. гаранция.
Вътрешният вентилатор на 12-ката е доста слабичък - само 15 вата. Нищо чудно, че максимумът на топло е само 5 киловата.
Но поне няма да духа силно и да прави неприятно течение. Чудя се дали ще успява да завърти въздуха в по-големи помещения с тоя слаб вентилатор.
Аз пък си мислех, че при база +7 градуса мощността трябва да е 100%.
Според графиката излиза, че 12-ката би трябвало да отдава 4 киловата при -10 и 3,2 киловата при -18.
Графиката е убиец . При -18гр 9-ката запазва около 100 % от капацитета си. В техния каталог даже дават ,че Hansol топли до -30гр.
Остава да видим какво ще е качеството на изработката.
Не можах да разбера в кой завод се произвеждат. Предполагам ,че не е в пакистанския.