Здравейте. Колебая се между двата климатика като клоня към Сузуми.. но дали и доколко си заслужава да дам около 200-300лв. повече за него.
Ето малко данни как ще се ползва: - предимно за отопление
Първо стаята е около 21-2квадрата с външна и вътрешна изолация.. на 1ви етаж обаче с мази отдолу.. лам.паркет.. остъклена тераса с западно изложение.. 1 външна северна стена на която е самото външно тяло падащо се в ъгъл на блока обаче и фактически е север-запад - стария панасоник при по големи студове и сняг се обледяваше доста.. добре е да е добро размразяването на климатика!
Второ - държа на хубавата филтрация на въздуха и бактерии понеже сме с малко дете.. а и самия аз съм по податлив на бацили
Трето - На сузумито, четох че има Cool Dry.. дали ще може да изсушава при отопление.. че имаме доста влага в стаята или това е само при изстудяване..
Благодаря предварително...
ПП: За тези които веднага ще кажат вземи Daisekai 8 .. Знам.. искам да го взема.. ама се пак струва колкото колата ми не ми се изплаща климатик 2 години.. цели се максимума между пари и качество като за моята стая Затова и се колебая в случая за по евтиния AvAnt RAS-137SKV-E3.