Добре. Тъпото при тези wifi модули е, че трябва отделен за всяко вътрешно тяло .. и става мазало така.
Добре. Тъпото при тези wifi модули е, че трябва отделен за всяко вътрешно тяло .. и става мазало така.
Може да погледнете и 3MXM68M на Daikin в комбинация с две FTXM20M и един FTXM35M. Не съм имал трудности с WI-FI-тата.
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Избирай между Дайкина и Електрика.wi-fi то е по-практично от седмичния таймер.При Електрика(първият wifi за бита е техен),модулите са по-скъпи и по-трудно се нагласят от Дайкинските,които са пък на половин цена.
Този пост е редактиран от avenger; 21-07-17 в 13:48.
Аз пък съм имал доста проблеми с мулти-та на Дайкин , даже преди 2-3 месеца сменяхме едно, което след 5 години работа беше заминало. При битовите мултисплит според мен Дайкин дори не влиза в топ 3 . (Хеви , Електрик и Тошиба) . Да не говорим за сервиза на Дайкин, че за една втулка се чака по 10 работни дни.
За топ 3 винаги са били Дайкин,МЕлектрик и Фуджицу.след тях Тошиба,Хитачи,Панасоник,Хеви и.....А за проблеми,и при топ моделите понякога има издънки нагледал съм се и аз,та да не спорим.
При Тошиба, по колко време се чака за втулка? Въпросът е към колегата Pr_br.
По-често пускай тото![emoji1]
Това в Пловдив, или в мокър сън? Точно пък с Дайкин съм имал най-много проблеми, да малки, но отнемат доста време и нерви.
- - - - - - - - - -
Това няма значение, една втулка съм търсил за шест години, счупена при подмятане някъде. При това не за мулти. Двойното мулти на Тошиба засега няма кой да го мине. Имам и клиент с няколко мултита, писал е тука, ама кой да чете.
Този пост е редактиран от Mega; 21-07-17 в 23:28.
Колко излиза двойното мулти с вътрешни 10-ки дайсейкай 6,5 с монтаж?
Не знам , не ми се е налагало от тях да искам втулка засега. Платки и компресори идват бързо - за около 10 дни ако не са налични. За сметка на това при Дайкин за последния месец имам 3 гаранционни втулки на сплитове и се чака все по 10 дена минимум.
Като гледам преди няколко месеца и ти си бил на това мнение, какво се промени за толкова кратко време ? :D
Колега на кой модел са тези гаранционни втулки?Специано на новите им модели с полеямидните втулки нямат износване.Обаче след профилактика като вадиш мотора,после ако него монтираш както трябва и ако не гресираш се чува тихо туп,туп,туп в ниските обороти като от втулка.Друг подобен симптом е като брадяса турбинана и влиза в дисбаланс,пак при ниски обороти.
Проблемните мултита са набор 2004 и 2007, нормално е да имат кахъри!
Този климатик изглежда добър, най-вероятно заради по-новият фреон. Грабва по характеристики, но ме притесняват проблемите с мултитата на Дайкин, които ми ги казаха повече от 1 човек.
Освен това вътрешните тела са по-скъпи, но за сметка на това с 10тина сантиметра по-къси спрямо 35ка електрик.