Здравейте!
дано не повтарям темата, но не намерих много от това, което ме интересува, а и имам време само докато бебето спи
Моля, да ми дадете съвет за отопление на 120 кв., от които 2 спални на запад и хол и кухня (на едно) на изток.На фасадата на сградата не може да се слагат външни тела, така че вариантът е, тялото да е на западната страна. Обсъждаме вариант мулти сплит система Дайкин, но имам много въпроси:
1.климатика ли е най-доброто и енергоспестяващо за големи помещения или лъчистите радиатори са за предпочитане (особено в спалните),защото са отоплителен уред без принудителна циркулация на въздуха (но не съм запозната колко ток гълтат)
2.при мултисплит-а във всяка стая ли си има отделна скала за регулиране на температурата (както в хотелите)
3.може ли и банята да се отоплява от същата система
4.Атаро ли са най-добри за Дайкин в Пловдив (дават само 3 години гаранция, някъде прочетох др. фирма в София - 6 г.)
5.абе, това ли е правилния избор за отопление, особено при наличието на дете...не искам да усещам никакво течение и дискомфорт, та дори и първоначалното капиталовложение да е солидно
Благодаря предварително!!!