-
В търсене на супер компактно вътрешно тяло, без значение на модел, марка, състояние
Здравейте!
Идва времето на мезетата и червеното вино и темата за климатици отново става актуална :)
Издирвам климатик с компактно вътрешно тяло - широчината трябва да е максимум 730 mm. Имам идея да монтирам климатик точно на едно определено място в една много малка спалня. Не ме интересува модел или марка, дали е на 220 или 100 волта, дали е стар или втора ръка. Наумил съм точно там да монтирам машина и те тАва е :) Компромисен вариант ми е LG Art Cool Stylist (645 см). Не че е лош климатик, просто предпочитам стандартен дизайн.
Очаквам вашите предложения. Благодаря ви за помощта! :Drinks:
-
Отговор: В търсене на супер компактно вътрешно тяло, без значение на модел, марка, състояние
Ъглова Осака
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
-
Отговор: В търсене на супер компактно вътрешно тяло, без значение на модел, марка, състояние
Намерих Midea Mission. Други идеи, нещо на 110V?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
babati
Други идеи, нещо на 110V?
А на 100 не щеш ли?!
-
Цитат:
Kasap
А на 100 не щеш ли?!
Добре, де. Прав си, Касапе. 100V.
-
Цитат:
babati
Добре, де. Прав си, Касапе. 100V.
Баба,
виж това, но се обади и му провери размерите.
-
-
Цитат:
Ventsislav Negentsov
На Mission-а какво му е?
На мен лично ми допада тоя Мишън. Има тихи степени (19 и 23 dBA), добър дизайн и подходящи данни за помещението. Стаята е 8 m2. Според мен ще пее.
Ще разгледам и NOCRIA-та, благодаря.
-
Цитат:
tony34al
Баба,
виж
това, но се обади и му провери размерите.
Размерите са точно както са дадени.
-
Цитат:
bobovo
Размерите са точно както са дадени.
Верно, че твоя беше същия.
-
Миналата седмица си монтирах Cooper and Hunter Veritas CH-S07FTXQ в спалнята. Размерът е 713X270X195 мм. Нямам представа дали е по-добре или по-зле от Мишън ,но това са размерите.
http://cooperandhunter.bg/shop/compo...tml?Itemid=117
-
Цитат:
stainway
Още по-компактен, идеално. Ще се радвам да споделите впечатления като стане малко по-студено. Благодаря.
Прегледах темата за марката. Браво за монтажа :) Естетика!
-
babati, купъра к'ат крушка. Харчи 100W. И това ако е вярно и аз имам 8кв.м със 70см. място.:)
-
3 Прикачен файл(ове)
Ще споделя с удоволствие, но тука никога де става повече от минус 5-7. Просто е много влажно и с температури около 5-7 градуса плюс много вятър се усеща много студено. Засега вечер е около 10-12 градуса и спалнята се затопля много бързо и приятно. Компресорът на 7 цата е Хитачи, ако има някаква значение. Останалите 9,12 и тн са на Грее.
- - - - - - - - - -
И да допълня- стаята ми е около 20 кв.м. Външни стени ( тука са 2 пъти по 10 см плътна тухла и 5 см въздух за изолация и вентилация),прозорци и т.н. Единственото място беше тази малка стена и изборът беше лесен-C&H ми дават тука 3 години гаранция независимо кой монтира климатика, при останалите реномирани марки трябваше задължително да бъде монтиран от техен оторизиран техник,въвеждат серийните номера онлайн и имаш право на гаранция ако бъде обслужван срещу допълнително заплащане от 100 евро на година. При C&H единствено ако има изтичане на фреон трябва да заплатиш около 100 за пълнене и отстраняване на теча. Засега впечатленията ми са отлични -вътрешното тяло е тихо, има Cold Plasma ... но с времето ще си покаже.https://forum.setcombg.com/attachmen...id=24488&stc=1https://forum.setcombg.com/attachmen...id=24490&stc=1
-
Цитат:
babati
Ще се радвам да споделите впечатления като стане малко по-студено.
Започна да става студено, ветрове и вали непрекъснато .Вечерно време температурата пада до 8 градуса. Климатика работи чудесно-стаята се затопля много бързо и приятно. Вътрешното тяло е тихо, въпреки че за отопление нямам намерение да го държа цяла нощ включен. За минусови резултати ще чакаме Януари обикновено тогава има период с много ниски температури. Но в краен случай винаги мога да разчитам на газовото отопление, което използват всички тук. Не мога да замервам консумацията по отделно ,но мога да си гледам дневната консумация на електричество и газ и разликата е в полза на климатизаторите. :) Убеден съм,че има и по-добри продукти,но като цена и комфорт съм много доволен. Другият C&H 12-ца си работи почти непрекъснато в дневната и без забележки.