Хайде на Гритата по 499лв
https://www.emag.bg/p/pd/DQJG3JBBM/?...prodBox_418_97
LG Prestige H09AP.NSM / H09AP.U24 - 1600лв. Много се изсушавам да купя един такъв за родителите, но в това забутано село не знам кой читав или поне съвестен монтажник ще се навие да дойде. Не ми се разчита само на късмета при монтажа.
Ако се предлага с безплатен монтаж ви препоръчвам да го откажете
И на мен ми харесва този модел. За тези пари май е без конкуренция, дванайската също е на много добра цена, а миналага година го имаше на промоция в емаг с удължена гаранция.
Кофтито е, че ако извънгаранционно нещо се прецака, много вероятно е цената на резервната част да излезе наполовина на нов климатик. До колкото знам lg изискват всяка година профилактика, за да им важи гаранцията... в този модел пишеше, че използват някакъв нестандартен, нов тип 4-пътен вентил... ако се прецака или износи, колко и ли ще струва да внесат нов от Ю.Корея. Но за някой, който си сменя на 5-6 години климатиците едва ли ще е проблем.
Аз взех, че го поръчах ЛГ-то трябва от първа ръка да се убедя колко са зле тая марка
Този пост е редактиран от Rafailiev; 22-02-19 в 19:28.
Американчето казва че навън е 18F , което е -7/-8°С ... вместо да удари една метла.
Дайте да пишем/ направим тема за модела .
Сега разцъках и гледах едно клипче от Полша на -10 топли 45 кв къща с 850 вата на ДУ 23 вътре в другата стая 22 .