Сигурно и такива тежки има.Гледам, има доста леки компресори за R32, и като резнат тук там още нещо, и ето ти 22 кила.
R32 е с по-добри топлотехнически характеристики. Поради тази причина количество на фреона се редуцира с око 20-30% за да се постигне същата мощност. Не е коректно да се сравняват машини с R32 и 410А на база килата на фреона.
С две думи всичко е само "килипир" и затова се вкарва R32 , дреме им за екологията. Ако бяха запазили килограмите и количеството фреон при новите-стари модели би било крачка напред. Абе видиш ли надпис Еко все е измама
Коригираха му цената, явно е било грешка или много желаещи е имало.
Попадал съм на такава грешка на подова тошиба , но след като пуснах поръчката само ми благодариха че съм я открил
Е да винаги има такава вероятност да е грешка, но нищо не пречи човек да провери. Аз и двете клими дето имам сега съм ги купувал с 600лв намалени от редовната им цена.
- - - - - - - - - -
Ето нещо намалено дето блести в буквалния смисъл на думата, но не и с ефективност за 1600лв. Може би е подходящо за някое малко офисче ..... знам ли.
Характеристики
Screenshot_20200515-193050.jpg
Ако някой пробва да каже стават ли/ не стават ли.
И аз сега търся нещо максимално евтино само за охлаждане но нивото на шум на тея ариелита е поне 10 децибела над нормата на всяка степен което ме отказа мен.