Дали? Един бърз поглед в темите за битова техника и телевизори не загатва за безпаричие, напротив. Свършиха времената на бедния българин (в което няма нищо лошо).
Тези дето нямат пари едва ли имат компютър или подходящия телефон за да пишат по форуми.
Въпреки това допускам, че ако се интересуват от готварска печка която ще я вземат на изплащане първо биха теглили кредит за устойчивост с което да се информират от форумите.
Наснима ли го? С вентил или с капилярка е?
Направих някои снимки, почти съм сигурен за EEV.
Само ме човърка компресора, че вечерта не ми се махаше предния капак да го ровя.След монтажа ще докладвам.
Тези дни някоя хубава оферта за 12-ка може ли някой да сподели?
Този пост е редактиран от oska; 24-12-22 в 23:59.
Какво е помещението и сигурен ли си че си за 12-ка? Преди седмица и половина сложиха на познат който дава апартамент под наем по моя препоръка RAK25RPE/RAC25WPE, PERFORMANCE FROST WASH за 1550лв с безплатен монтаж.
Като хардуер 9-ката и 12-ката са еднакви. 9-ката е ограничена софтуерно да развърта до по-малка мощност.
Тя таз машинка е хубава ясно е,но бюджета е около 1200-1300 с монтажа.Няма да е за основно отопление,но ще се включва евентуално вечерта,когато печката изгасва.Наистина стаята е по скоро за 9-ка,но те тез бюджетните са си хептен слабички.Чудя се за samsung Ar12txhqasin за 630лв от метро
Мисля, че човек от форума е правил това клипче.
Прочети подробното описанието към клипа.
Ами то за тез пари ясно кво е.Търся за 12кв.м. спалня
Конвектор и за останалите пари ще си плащаш гони наред тока. Виж и нещо от тази тема дали ще ти хареса.
една година ще си плаща тока ,не повече конвектор харчи 5 лв средно на ден