слабичък ми се вижда мамка му .. но може да замени Санчото сякаш
слабичък ми се вижда мамка му .. но може да замени Санчото сякаш
На перфера е 800 вата, този модел и перфера са с 6 заглушителя на фреона, което е много добре
Мдааа, имам ги и двата, перферата ми се струва с по оптимизиран софтуер, но и още не съм ползвал достатъчно този новия. Нощес на "борче" си работи цяла нощ при външна 5 градуса без да изключва почти. На авто вент за сега не съм го хващал да слиза под първа степен, а според сервизното ми се стори, че има май още две степени под нея. Перферата обаче е със 760 гр. фреон, а тук са 1,050кг. Не смятам, че ще има проблем със стай до 20квадрата за отопление.
- - - - - - - - - -
Машинката наистина е направена много качествено. От няколко дни е по - хладно нощем и настроен на 21 гр. работи час и спира за три - четири минути. Прави ми впечатление, че след като спре да работи и при тръгване пука неприятно. Пука самата пластмаса, то и като го натисна с ръка пак се чува такова пукане. Това в началото след монтажа го нямаше, сякаш се появи сега. Вие имате ли такива наблюдения? Стената е права и тялото е иделно нивелирано / проверих го с нивел/. Чудя се какво да правя, дали има някакво напрежение от самия тръбен път или нещо друго?!
Подходящ за бивша, мазохист или хора със слухови проблеми.
Fujitsu ASYG12KMCC / AOYG12KMCC 1259лв. без монтаж.
H12S1P.NS1/U18 NEW Premium 1900лв. цената в БГ е 2700лв с ДДС
п.п Който разбира на ЛГ се спира![]()
Днес на черния петък същото LG от горния пост 1650лв
Има я не знам защо от години ЛГ не пишат всички скорости които имат климатиците. имат 5 избираеми + ауто (което е гадно) + турбо.