Ще се получи ли ?
По думи на продавача, така създадената конфигурация е работила успешно в Англия 3години.Разликата в диаметъра на тръбите на вътрешното тяло е била редуцирана ,чрез спойка на тръбите.
Ще се получи ли ?
По думи на продавача, така създадената конфигурация е работила успешно в Англия 3години.Разликата в диаметъра на тръбите на вътрешното тяло е била редуцирана ,чрез спойка на тръбите.
Щом софтуерът и хардуерът са съвместими, защо да не се получи? Тръбите едва ли имат голямо значение.
Да мен ме притеснява,за това и пиша в този форум.Интересното е че са работили така....Можеби и за това се продават,но бих чул още 2-3мнения,понеже ги купих вече
Въпроса, който трябва да те вълнува е - не дали ще работят, а как ще работят...? Зима идва - ще споделиш. Шумове и такива работи... не трябва да те притесняват. Ако се спраска топлообменник, надявам се търговеца си носи гаранция за самоделката, защото на официален сервиз/вносител не можеш да разчиташ.
П.С. И все пак не разбирам мотивацията ти да закупуш подобна машина.
П.П.С. Не че няма и други последователи на Захер Фон Мазох в този форум...
Цялата истина е,че човека явно е работил в Англия и на връщане си е направил кирия.Не е сервиз и разбира горе доло колкото мен от климатици.Рискувах с въпросния,модел поради факта че е произведен 2014 година и все пак е мицубиши.Вътрешното тяло е с монтаж на тавана,а стаята в която ще бъде е около 4 метра високо и всичко ми изглеждаше розово до днес следобед...
- - - - - - - - - -
А и нещо друго на 220 волта си е климата.
- - - - - - - - - -
Ааааа и мотивацията ми е цената...
Този пост е редактиран от Ивелин Колев; 16-12-17 в 19:33.
Благодаря за пожеланието,апък за форума винаги има какво да научи човек,така че ще си преглеждам
Вътрешното не е ли 63-ка?
Ще работи без грижи.
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Ивелин Колев; 16-12-17 в 23:14.
Сложи по една снимка на етикетите.
Ако е от 63-ка са еднакви, с разлика във ф-то на газовата фаза. Но това е за ZR-S, а ти май говориш за предходния модел, там не знам как стоят нещата. Все пак ще в добре да качиш някоя снимка на етикета и самото тяло.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Оки утре ще пусна.Много благодаря.
- - - - - - - - - -
P71217-141510.jpgP71217-141001.jpg
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Малко по 100пъти къчих едни и същи но това са снимките от вътрешното и външното тяло