Здравейте,
Трябва ми само вътрешно тяло на климатик AUX.
Модела му е ASW-H24A4/LSR1DI-EU
Някой да знае от къде мога да го закупя?
Здравейте,
Трябва ми само вътрешно тяло на климатик AUX.
Модела му е ASW-H24A4/LSR1DI-EU
Някой да знае от къде мога да го закупя?
Всички AUX вътрешни тела, както и производните са взаимозаменяеми, включително и 12ка с 18-ка. Комуникацията с въшното е стандартна. В olx се продаваше някакво Ариели ASW нещо си за 100лв с паднал лед върху външното тяло. Практически беше нов и цената беше 100тина лв.
- - - - - - - - - -
Извинявам се, не видях, че питате за 24-ка ... Ами и 24ките са съвместими, т.е. може да се сложи тяло от 12ка, но ще спадне КОП-а.
Трябва ми нещо, което пак да е 24ка, и да е с фактура.
Свържете се с Магнум-Д : www.magnum-d.bg или с Techmart : www.techmart.bg или с AUX БГ : Климатици и климатични системи AUX. Онлайн магазин.
Реално са едни и същи, но са различни телефоните. Звъннете, обяснете и така.
Успех!
Проверих.
Не може да се закупи само вътрешно тяло. Поне от тях.
Ако двете фирми са вносители на модела и не могат да осигурят вътрешното тяло в рамките на месец, трябва да пренесете цялата тема в размер некоректни фирми. Всеки техен дистрибутор би бил обречен. Или да си вършат работата като вносители и да осигуряват това, което им възлагат или да си правят онлайн магазин и да продават от него.
Додо, една фирма е. Това е Магнум-Д.
Внасят всичко, но се чака. Поели са по пътя на тънката лайсна. Още Велев ги хокаше преди 5г.
- - - - - - - - - -
п.с. Техмарт, Магнум-Д, Ариели и Аукс БГ са една фирма.
Велев им е тръгнал по петите, без да се усеща. Събира оферти за онлайн магазин!
А Техмарт са си говеда за мен от поне 4 месеца насам, когато ги посетих за поръчка на резервни части. Приключих с покупките от тях. Онлайн магазините навън са с по-добри цени. Колегата фантомс може да си поръча вътрешното тяло от Гърция, предполагам.
Тая седмица откриват 12-ти магазин в на Владимир Вазов в София и ще има яки промоции на цепеници предполагам
От една страна е странно, но явно сме най-богатата нация в Европа. Поръчах си от френски онлайн магазин мъжка играчка /както се изразява жената/ на цена 116 Юро=227,36 лв. Тази същата "играчка в софийски онлайн магазин струва 365 лв. Виждате ли "малката" разлика? Дори с доставката от 17,42 Юро, разликата пак е около 30%. За мен не е много нормално!
Така е да, аз за хобито поръчвам неща само отвън. Тук е ужас...