Отговор: Избор на климатик '2019
Под екстри визирам следните неща - различни таймери и настройки за седмичен график, автоматично превключване на режима на работа, WI-FI интерфейс, филтър със сребърни йони и филтър за пречистване на въздуха, автоматично рестартиране и т.н.
Цитат:
Първоначално публикувано от
hihi
Под екстри визирам следните неща - различни таймери и настройки за седмичен график, автоматично превключване на режима на работа, WI-FI интерфейс, филтър със сребърни йони и филтър за пречистване на въздуха, автоматично рестартиране и т.н.
Извинявам се, но нито едно от гореизброените не топли.
Освен това бърза справка показва, че MSZ-AP35VG/MUZ-AP35VG има 470 W компресор и 550 грама фреон, а аналога SRK35ZS-W/SRC35ZS-W е с 900 W компресор и 780 грама фреон.
Тези неща не са екстри, а функции които ги има и при другите модели които Ви посочих. В повечето случай, нещата са маркетинг.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Как бе? И че е инверторен е екстра все още. Някои производители на европейки, продължават да си надписват вътрешните и външните тела с думата "Inverter". :scared:
Благодаря на всички за отговорите. Вече се ориентирах къде и какво се гледа при избор на климатик.
Избрах си Mitsubishi Heavy Industries SRK50ZS-W~SRC50ZS-W Premium + Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-W~SRC20ZS-W Premium както ме посъветвахте, но сега остава другия проблем откъде да ги закупя. Моля за препоръка за читава фирма за доставка и най-вече за монтаж за град Пловдив.
Поздрави :)
Цитат:
Rumb@ta
Как бе? И че е инверторен е екстра все още. Някои производители на европейки, продължават да си надписват вътрешните и външните тела с думата "Inverter". :scared:
Това е защото не си виждал супер китайка с реклама:
- с компресор TOSHIBA
- с инверторна дефрост функция...
Колко ли шарана ще лапнат?
Цитат:
Rumb@ta
Е не е като да ти пише hyperinvertor :-memnon
ето колегата няколко поста над мен с Митсубишито.
Ще се радва на хипер инвертор
Цитат:
Rafailiev
И защо да не му се радва... :)
Смеете се вие, ама маркетинга и рекламата са това, което продава осаки с "компресор Sanyo", докато класни машини прашасват по складовете...
Цитат:
Rafailiev
Няма. На него пише само "inverter", както и на високия клас. На старата серия, високия клас пишеше "hyper inverter". :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bb00eeda06.jpg
Цитат:
rosswen
Пише даже на външното
Ее..., малко сме с хипери... :))
(визирам 63ката)
Цитат:
the inquirer
Това е защото не си виждал супер китайка с реклама:
- с компресор TOSHIBA
- с инверторна дефрост функция...
Колко ли шарана ще лапнат?
Имам такава китайка на 14г. Конвенционалка Нео с компресор Тошиба. Не знам какво означава "с инверторна дефрост функция", но моят размразява само при нужда и гарантирано топлеше самостоятелно помещението до -22 гр. Таааа.....лапнал съм!
Цитат:
SPSt
Имам такава китайка на 14г. Конвенционалка Нео с компресор Тошиба. Не знам какво означава "с инверторна дефрост функция", но моят размразява само при нужда и гарантирано топлеше самостоятелно помещението до -22 гр. Таааа.....лапнал съм!
Не казвам, че климатика е лош, визирам подвеждащата
"с инверторна дефрост функция"
Както и рекламата на "екстри", които за едни производители са "екстри", а за други просто необходими.
Цитат:
Rafailiev
Пише даже на външното
Да, на високия клас са оставили стикера с "hyper", да се знае, че си г*зар. [emoji16] Сори за офф-топика.
Спрете се, темата е друга.