Отговор: Избор на климатик '2019
Цитат:
Първоначално публикувано от
tuparlak
Само с Mitsubishi 25 zs-s не съм съгласен, от 3бр. който имам и 3-те не стават. MHI са голяма щета, имат проблеми с турбината на вътрешното тяло.
Сега, ще се опитам да позная, че са ви ги монтирали от Вимакс ... :)) :-memnon
Не позна, първите бяха Мега Електроникс, а вторите Булгаз, определено не е от монтажа, големи боклуци са MHI. Имам 3 MHI 25ZS-S и трите тракат вътрешните тела и никой не може да разбере какво им е, явно са си такива, пък и цената е доста завишена. Баща ми си купи Fujitsu - ASYG 12 LМCE по тих е от моя и не трака въобще турбина, работи много добре, така че колко то и да ми ги хвалите, не подвеждайте хората. Нали знаеш поговорката:не питай старило питай патило.
Цитат:
tuparlak
Не позна, първите бяха Мега Електроникс, а вторите Булгаз
Още по-зле. [emoji23]
Цитат:
rosswen
Още по-зле. [emoji23]
Кое е още по-зле? Искаш да кажеш, че нито една фирма не може да направи качествен монтаж?
Не подвеждайте хората, MHI не става, който желае да дава повече пари само за самото име да дава, след това да не реве.
Цитат:
rosswen
Като гледам, 95% от пишещите, споделят, че климатикът е много тих и топлещ. Моите са същите- майка ми е с такъв. Разбирам, че Ви е яд, но не е обективно. Ако се зачетете из всички теми, има много модели от различни марки, на които се случва да им тракат турбините или да се износят лагерите. В крайна сметка, да си взима кой, каквото иска. Обръщат се хората за предложения. Дават им се такива и така. Никой, никого не кара насила, пък камоли да го подвежда.
Топли и студи климатика няма спор за това, но проблема с турбината е голям, много е шумен и трака, вечер слагам тапи за уши и го чувам също, може да прецениш колко децибела е шума, при условие че ако някой ми говори с тапи за уши едва го чувам.
Хаха човек ти ме уби,да не си си сложил някакви реплики.Аз имам два и двата са адски тихи и спя без проблем на тях.
Цитат:
JOKVN
Хаха човек ти ме уби,да не си си сложил някакви реплики.Аз имам два и двата са адски тихи и спя без проблем на тях.
Е аз имам 3бр. и 3-те тракат, като смениха турбина и тампона спря за малко, след това стана по зле.
Колега видно е че имаш проблем,това не е нормалната работа на машината.Препоръчвам ти да си търсиш правата докрай и по малко се ядосвай.
Цитат:
tuparlak
Топли и студи климатика няма спор за това, но проблема с турбината е голям, много е шумен и трака, вечер слагам тапи за уши и го чувам също, може да прецениш колко децибела е шума, при условие че ако някой ми говори с тапи за уши едва го чувам.
И аз се присъединявам към мнението, че не е нормален този начин на работа. Щом трака има проблем. Щом има проблем трябва гаранционно да се отстрани. Викайте фирмата да си мисли от какво е. Не сте длъжни да търпите!
Мой познат си сложи подов 25+2бр. ZS-S -20+25 и не е бил по доволен от отоплението си до момента! Няма проблем с тракания.
Странно е обаче на такава база да заклеймява човек каквато и да е техника с думите "MHI не става". То и за мен Мерцедес не става ама .... :)
Цитат:
tuparlak
Е аз имам 3бр. и 3-те тракат, като смениха турбина и тампона спря за малко, след това стана по зле.
Аз си спомням,че миналата година си беше взел 1 и ти тракаше външното,защо си си купил още два като не си доволен?
Цитат:
tuparlak
Колега само да попитам с трите на веднъж ли се "прецака" ?
Цитат:
HiDefinition
Колега само да попитам с трите на веднъж ли се "прецака" ?
Не по отделно.
- - - - - - - - - -
Цитат:
necata2
Аз си спомням,че миналата година си беше взел 1 и ти тракаше външното,защо си си купил още два като не си доволен?
Защото предполагах,че е от монтажа, но явно не е.
Цитат:
tuparlak
Не по отделно.
- - - - - - - - - -
Аз бих се усъмнил в другата част от уравнението, при условие, че като цяло оплаквания от този род, за този модел няма.
Цитат:
tuparlak
Не по отделно.
- - - - - - - - - -
Купуваш си 1-ви трака? Въпреки това,си купуваш втори,защото си мислиш,че при първия е от монтажа. Но и той трака.
И въпреки двете "тракачки" си купувaш трета.
п.с. Нещо ми намирисва че колегата е дистрибутор на Мидеа :D