То и без "Каско" да караш е по-евтино, ама със е по-спокойно.:wink:
Преглед за печат
То и без "Каско" да караш е по-евтино, ама със е по-спокойно.:wink:
Колкото по-уредена е една държаваа, толкова е "по-сложна математиката" на живота, заради повечето стока и неизвестните, свързани с нея. Броят на уравненията в системата става по-голям, а тези, които могат да я решат,намаляват. Килото свински котлет го има за 5 лева в лидъл и за 10 лева на едно друго място. Същото е и със стоките,имащи еднакви етикети, но съдържащи различни неща (палмови мазнини/олио или краве масло/маргарин). Такъв избор при бедните няма. Кое месо и кои мазнини са ми по-изгодни като цяло, аз мога да сметна. Знам и кои са по-евтините стоки.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Хайде да се спре спама!!!
Изпратено от моят K9 с помощта на Tapatalk
Вчера, 19:16 #2013
моля за мнения ако може
#1956 И аз моля за мнение и съвети [emoji45]
Изпратено от моят ANE-LX1 с помощта на Tapatalk
Здравейте.
След различни разколебания, дали ще одобрите тази комбинация за ОТОПЛЕНИЕ ?
Апартамент стара тухла , първи живущ над мазета. София . Почти без пряка светлина , изцяло външни стени. Дограма 3ен стъклопакет . За сега без изолация.
Хол 21кв.м , 2.80м височина - 12ка LMCA , в хола също ще има кухн.бокс с хладилник , миялна , фурна , котлони , ТВ.....
Две спални по 10 кв.м/ 2.80м височина за двете по една 7ца LUCA
Мисълта ми е да заложа на по скъпите в спалните , като целта е по тиха работа, по малко дефрости и по добър сън , а за хола... всякак ще трябва да си поддържа 23 гр....?
Др вариант който си мислех е и трите да са LMCA - две 7ци и една 12ка.
Поздрави .
Спалните, ако успява да ги топли на първа степен на вентилатора, ще ти е тихо и топло. Ако не, ще ти е само топло.
Сори за офтопика ... но каква е цената(примерната) на този модел ? Не го намирам никъде в нета ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ee53e89c4e.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
По принцип и аз толкова платих ... и чакам за да го доставят ... но видях тази брошура където има цена 1750 лв ... А отопление дават А++ ... а аз уж платих за А+++ ... та викам да не ми объркаха поръчката ...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4855908756.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk