Имах предвид, че едва ли питащият ще започне ремонт/отделяне на инсталацията в самото жилище. За мен най-безболезнено ще е да се ползва проверено работещо вече решение на проблема. Няма начин малаките да не са намерили евтин и действащ метод!
Имах предвид, че едва ли питащият ще започне ремонт/отделяне на инсталацията в самото жилище. За мен най-безболезнено ще е да се ползва проверено работещо вече решение на проблема. Няма начин малаките да не са намерили евтин и действащ метод!
Аз като отида на хотел за една седмица нали си плащам?
Никой не може да ме ограничи в ползване на климатик и топла вода щом си плащам определената цена за стая.
Особено за туризъм си определяш цената на вечер,така,че да ти излиза сметката и се приключва с разни схеми и системи.
Туристът е клиент,клиентът винаги е прав.
С разни уловки не се печелят клиентите.
Един доволен ще ти прати още сто.
Лежал съм и в частна болница,платил съм определена такса за стаята,не е имало апарат за телевизия,нито скрито ДУ на климатик.
Харесвам хора,които изкарват парите ми от джоба с пиниз и оставам доволен от това и услугите им.
Така се прави бизнес,да му дръпнеш на клиента мангизите без да остане със съмнения,че е излъган,прекаран,ограничен...
Аз също давам жилище под наем!
Точно заради дървени наематели,щяха да ме съдят!
Разбрах се със собственичката с претенци,отстраних теча,ремонтирах ѝ банята за моя сметка,всичко приключи.
Но не съм си развалил отношения,с комшии,независимо,че съм много задно колело.
Животът ме е научил,че щом вината е при мен си плащам и продължавам напред.
Даже госпожата редовно ме кани на кафе и мохабет,нищо че беше тръгнала с рогата напред да ме съди за щети без да е разговаряла с мен.
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 28-03-19 в 16:37.
На самолет съм качвал само пинчера,хъскито пътува с автомобил.
IMG-7efab94f1ecc4a9161228252101093f5-V.jpg
Няма да издържи в клетка и багажното.
Хората сме различни,за мен двете кучета са членове на семейството.
Нищо че в България лаят бау-бау,а при швабите лау-лау.
Шарен свят...
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 28-03-19 в 17:15.