Отговор: Избор на климатизатор '2024 година
Цитат:
Първоначално публикувано от
vesselino
разширена кухня - северна 20кв.м , детска1 - северна 17кв.м., детска2 - източна 20кв.м. , хол-източен 25кв.м.
до 2500-2700 за климатик
4 бр. MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY25VGK.
3 бр. Mitsubishi Heavy SRK20ZS-W PREMIUM + 1 бр. Mitsubishi Heavy SRK20ZSX-W Diamond за хола.
3 бр. Daikin Perfera FTXM20A и 1 бр. Daikin Perfera FVXM25A9+RXM25A(подов) за хола.
Имаш ли инфо дали и в KGTF е отстранен проблема, мисля че е модела от 2023 година.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Aleksandars
В новата серия KGTG проблема е отстранен...
Sent from my Vivo X100S using Tapatalk
Имаш ли инфо дали и в KGTF е отстранен проблема, мисля че е модела от 2023 година.
Цитат:
atanasivanov
- - - - - - - - - -
Александър ти написа, че в G има промяна.
С това питане на едно и също в няколко теми след като отговор е даден няма да пожънеш много успехи.
Цитат:
vesselino
25кв.м
20кв.м.
17кв.м.
20кв.м.
до 2500-2700 за климатик
Daikin FTXM25A + 3 бр. FTXM20A
Цитат:
Aleksandars
Daikin FTXM25A + 3 бр. FTXM20A
Благодаря много. Ако избера 12-ки по добре ли ще е ?
този Daikin FTXM25A - за хола
а останалите за другите помещения?
- - - - - - - - - -
Цитат:
mystikalrs
С тази добра изолация, 3 броя daikin ftxm25a и още 1 брой ftxm20a
Благодаря Ви.
Цитат:
zillion
Александър ти написа, че в G има промяна.
С това питане на едно и също в няколко теми след като отговор е даден няма да пожънеш много успехи.
Да не се засегнахте нещо? Какви успехи трябва да жъна не разбрах. Никой не е питал едно и също. Въпроса беше един: "Имаш ли инфо дали и в KGTF е отстранен проблема, мисля че е модела от 2023 година." , и като въпрос няма нищо общо с предишния му отговор. Аз намерих отговор на въпроса си, само че от Fujitsu България. Хората ми дадоха бърз и изчерпателен отговор, кои са засегнатите модели и кои не са.
Поздрави.
Цитат:
atanasivanov
Да не се засегнахте нещо? Какви успехи трябва да жъна не разбрах. Никой не е питал едно и също. Въпроса беше един: "Имаш ли инфо дали и в KGTF е отстранен проблема, мисля че е модела от 2023 година." , и като въпрос няма нищо общо с предишния му отговор. Аз намерих отговор на въпроса си, само че от Fujitsu България. Хората ми дадоха бърз и изчерпателен отговор, кои са засегнатите модели и кои не са.
Поздрави.
Аз бих ви посъветвал да погледнете и SRK / SRC 35 ZS-W , като цена се позиционира до това за което умувате.
Цитат:
HRS9
Аз бих ви посъветвал да погледнете и SRK / SRC 35 ZS-W , като цена се позиционира до това за което умувате.
Благодаря!
Така е по-добре, но като гледам колегата твърдо е решил да се набълбука с Шумицуто.
https://i.ibb.co/VLmm06H/LG.jpg
Баце Боби не можеш да спреш гората да се разлиства.
Здравейте някакви предложения за 7-ца или 5-ца?
Цитат:
Boooom
Здравейте някакви предложения за 7-ца или 5-ца?
В какви условия трябва да работи?
Цитат:
atanasivanov
Поздрави.
Не съм се засегнал, просто в няколко теми имаше един и същ пост. Както и да е.
Може да споделиш научената информация за да е полезна и за другите хора с подобно чудене.
Цитат:
HRS9
В какви условия трябва да работи?
Условията са кухня 3 на 3.80
Цитат:
Boooom
Условията са кухня 3 на 3.80
SRK / SRC 15 ZTL-W Mitsubishi Heavy Industries може да погледнете тази петичка