Евала на техническата мисъл и изпълнение.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Евала на техническата мисъл и изпълнение.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Кондензна вана версия 1.0 [emoji12]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Рапидките са важни!
Долният е само за отопление,топли като камина.
.
Sent from my" Xperia M4 Aqua"
За студените зимни нощи, резервен вариант остава молитва пред иконата
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Нецко, моля, разясни за хората, които не си вадят ляба с продажба и ремонт на клими, що е това чудо на снимката и какво се е целяло с тези конструктивни иновации. Сигурно не съм единственият, който си задава този въпрос. (И какво е това, вдясно, дето прилича на филтър за вода със завинтен на него водомер
Използва вътрешното тяло на климатика за радиатор за парно,а "водомера" е помпата за циркулация на водата.Имам познати от доста време ги ползват по този начин,но са на нивото на радиатори ниско долу,по евтино от покупка на радиатори.
Калчев в цилиндъра дето му викаш филтър има нагревател с терморегулатор 2kw от бойлер.От долу е циркулациона помпа за парно.Трябва ти тяло от КОНВЕНЦИОНАЛЕН климатик,нагласяш си температурата на изключване например от 40 до 70гр.и се топлиш без да се размразява цяла зима хахаха.Консумира макс 1 Kw.на час.ако е много студено вън.Можеш да свържеш 2 тела като парно и помпата с нагревател да ги сложиш някъде където не се виждат,ама човека така е решил.
Ако е вързан към локално парно /пелети, газ или друго/ или слънчев колектор да се съгласи човек, но ако действително в цилиндъра има нагревател....аз лично не виждам смисъла...
Osaka под прикритието на General.
Хахаха даже схема на компресора са нарисували 4-магнитни полета.
Жив е той жив е.....