Във всеки един коптор, едва ли на някой му дреме как точно минава проклетото кабелче или тръбичките. Цялостната грозна картинка обезсмисля стремежите към добър (бутиков) монтаж. Бъдете реалисти!
Сградите на снимките са толкова грозни, че тръбите са им последния проблем. И без черва, безразборното поставяне на външните тела на който както му харесва е грозна гледка.
Ти хубаво си скрил твоите тръби, но не можа ли да си оправиш мазилката по фасадата щом си екстериорен естет?
Адмирации за добре свършена работа.Преди това да не са живели прасета в тази стая.
Този пост е редактиран от avenger; 13-09-16 в 18:48.
Благодаря! От 2006та не е живяно в този апартамент. Щетите са от наводнение станало преди години. Целия беше в окаяно състояние из другите стаи беше изпадала шпакловката от таваните. Не ми се говори какъв ужас беше. Ама полека лека го постегнах. Сега съм на тема отопление, че е 107кв/м и ще видя зор с тока. Както споделих ремонта е за моя сметка ама пък наема си го бива 80лв месечно за срок от 10г.
Sent from my HM 1S using Tapatalk
Пичове, нищо лично, но защо не си направите личен чат? Телефона ми не спира да свирка заради общи приказки.
Musster супер е станало! Не ги слушай "баш майсторите". Хора различни мнения всякакви.
...мммда... и на мене ще ми трябва нещо такова..... двата климатика при мене са един срещу друг на разстояние около 3 метра и имам чувството , че ще си пречат....
Има не малък шанс да си пречат, на три метра въздушната струя е все още силна.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk