Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
На dodo_pv , снега е повече от моя.[emoji1]
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Брониран срещу въздушна пушка и може да няма оплаквсния от шумни дефрости.
Фронтално или от другата страна, с макаров сагата приключва.
С "Макаров" само ако не е на повече от 10 м. Пък и ще е много шумен и показен разстрел.Събирам информация и аз за покушение срещу един Самсуняк, който тероризира 3 блока вече седмица. Трака и не спира гадината и за минута вече цяла седмица. Не знам от какво са нервите на собствениците, но моите са вече на привършване.
![]()
Не пари, съчми "Диаболо" заслужава!И климатикът и тоя дето го мързи да му хвърли 2 шишета топла вода.
![]()
Фирма Белани така монтира... https://goo.gl/photos/CoNh2Z4TLvre2h7A7
Винаги се удивлявам на подобни безумни монтажи. Вместо външното тяло да се постави точно пред отвора и встрани от прозореца, се спуска "черво" и тялото под прозореца, Грозна гледка, а е навсякъдеЩе каже някой, че е заради минималния тръбен път. Ами не е, има си начин, мърлящина !
Поне да бяха прекарали белия пакет по белия прозорец, за да не си личи толкова!
Мърлящината е повсеместна и ме вбесява все повече напоследък![]()
Не е красиво, но ако това е на 7-8 етаж, ходи го закачи отстрани на прозореца с излаз на тъбите далече от работната зона. А и охлюв се навива много трудно там. Ако стигаш със стълба е ок. Снопа можеше да мине по бялата част на рамката на прозореца.
Този пост е редактиран от Mega; 12-02-17 в 22:26.
Мисля че не сте забелязали че е изкъртено подмазаното около стария тръбен път. Подменен е стар климатик според мен.
Sent from my K012