Никъде не съм писал,че техномармаладите монтират!
А-какви специалисти” ползват.
Като се знае град и магазин -веднага се разбират „специалистите.Макар,че за големите градове е трудно,защото ги сменят често-точно,защото се ос..
Никъде не съм писал,че техномармаладите монтират!
А-какви специалисти” ползват.
Като се знае град и магазин -веднага се разбират „специалистите.Макар,че за големите градове е трудно,защото ги сменят често-точно,защото се ос..
Навсякъде може да попаднеш на некъдърници, даже в Япония.
https://photos.app.goo.gl/AUxCGn2IC49FsFFn1 - почти идеален диагонален път.![]()
Този пост е редактиран от Ventsislav Negentsov; 27-07-17 в 22:34.
На Миланов е,познах го по жака по тампоните,обаче кърти така имат ли Суинг клапите?
И не само. Без жалузите забива струята точно пред вратата на балкона. Като излезеш е някакъв ветрилник. Отпускарски е сезона и нямаше кой да ми ходи по гайдата за алуминиеви ламели, леко прегънати да не треперят и т.н. Минах само с едно лазерче, а ламелите бяха към опаковката на един шкаф.
Като стане външната под 5° ще се разбере свири ли, трепери ли...![]()
Между другото това е добра идея......ще взема да сложа и аз такива на мидеиката че много духа в тересата
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
Milanov дай патент за това което си сътворил.......
При мене от тапроните стърчат шпилки и основата се надява на тях и две гайки после. Горе само се прикрепя с кабелните превръзки, така не тежи на решетката, ....но като включи перката на макс ще се разбере.
Дай повече снимки да видим как точно си го захванал....
Мога да ти пратя чертежи да схванеш идеята и dwg за лазерно рязане. Само трябва да съобразиш с твоите размери някои неща.