Реликва.....
Sent from my Sony Xperia Z3 using Tapatalk
Реликва.....
https://youtu.be/kUqJ9n1tnYo
Sent from my HM 1S using Tapatalk
Нека да стане външната под нулата, да се види дали има ефект тази щуротия. Сега на кротки вентилатори става.
До сега три фирми ми инсталираха три климатика.Две от тях неохотно се съгласиха да вакумират,след ИЗРИЧНО мое настояване.Третата вакумира без да настоявам,но пък предварително бях заявил в офиса,че ще го изисквам.НИТО една фирма обаче,не измери след като монтира за евентуален теч в системата.На единия ми климатик монтажа беше безплатен.На другите два по 200 лева взеха за по 4 метра без малко тръбен път.
Колко излиза като цена .....че нещо още от онзи път нещо ме заинтригува....
Ponyasd, предполагам визирате проверка за теч с електронен нос. Вакуумпомпата с отделен вакуум метър, също е проверка за херметичност! Иначе и сам може да насапунисате четирите конуса, за вътрешно успокоение.
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Да,визирам проверката с течен нос.Сам не мога да сапунисвам каквото и да било,поради факта че всичко е обвито и закрито ,и нямам никакъв достъп до конуси.Имена няма да споменавам,поради факта че живея в малко градче,в което всички се познаваме или пък познаваме бабата,дядото или стринката на някои от монтажниците.
Не пиша това с цел да компроментирам някого,пиша го с цел бъдещите потенциални клиенти да научат какво точно трябва да изискват.Дано ме разберете правилно.